نماینده ویژه وزیر میراث‌فرهنگی کشور مطرح کرد
رفع مشکل بناهای چندمالکیتی در ابرکوه استحصال راهکار قانونی برای رفع این مشکل در کشور است/ ضرورت جبران خسارات ناشی از سیل به آثار تاریخی ابرکوه

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ / در میراث فرهنگی

نماینده ویژه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از ابرکوه، ضمن تأکید بر ارائه کمک به منظور جبران خسارات سیل گفت: «رفع مشکل بناهای چند مالکیتی در ابرکوه در واقع استحصال راهکار قانونی برای رفع این مشکل در سراسر کشور است.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، طاهره قیومی، نماینده ویژه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امروز ۹ مرداد ۱۴۰۱ در سفر چند ساعته به ابرکوه که با محوریت بررسی موضوعات حقوقی چند بنای تاریخی و بازدید میدانی برخی آثار تاریخی انجام شد، ضمن بررسی این آثار و آشنایی با تاریخچه و ارزش‌های این میراث در خصوص پیگیری مطالبات این شهرستان قول مساعد داد.

او در جریان این سفر که با همراهی بخش خصوصی و رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه انجام شد، در خصوص رفع مسائل حقوقی برخی از املاک تصریح کرد: «رفع مشکل بناهای چند مالکیتی در ابرکوه در واقع استحصال راهکار قانونی برای رفع این مشکل در سراسر کشور است لذا از این منظر اهمیت بسیار زیادی دارد.»

نماینده ویژه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیگیری مسائل مربوط به حریم برخی از میراث‌فرهنگی ابرکوه را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: «این مشکل نیز با در نظر گرفتن اولویت‌های حفظ میراث‌فرهنگی و ضوابط تعریف شده و ضمن توجه به مطالبات مردم باید با راهکارهای کارشناسی و میانی حل و فصل شود.»

قیومی همچنین در خصوص وارد شدن خسارت‌های ناشی از سیل به برخی آثار تاریخی فاخر مانند مناره‌های نظامیه شهرستان ابرکوه نیز قول پیگیری و مساعدت داد.

آخرین مطالب

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

سیدمحمد رستگاری
روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

معاون گردشگری کشور:
اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان