دیدار استاندار یزد با مهندس ضرغامی

۲۱ آذر ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با استاندار یزد دیدار و گفت‌وگو کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، در این دیدار که امروز دوشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲ و در محل دفتر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، درباره موضوعات مرتبط ۳ حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با استان یزد گفت‌وگو شد.

در دیدار مهندس سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مهران فاطمی درباره پیگیری مصوبه سفر مقام معظم رهبری در خصوص خط انتقال آب یزد و پیگیری مصوبه دوم سفر ریاست جمهوری پیرامون موزه مادر یزد گفتگو شد.

پیگیری برگزاری نشست مثلث طلایی گردشگری شامل استانهای اصفهان، فارس و یزد با حضور وزیر میراث‌فرهنگی و همچنین تکمیل سفر وزیر به استان در قالب سفر به شهرهای ابرکوه، بهاباد و بافق جزو دیگر مسایل مورد گفت‌وگو بود.

گفتنی است در بخش دیگری از این نشست در خصوص تکمیل زیرساخت‌های کویر یزد در راستای استفاده بهینه و هدفمند از این ظرفیت طبیعی و خدادادی و همچنین پیگیری وزیر در مورد قطار یزد نیز گفت‌وگو شد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی