حمام قلعه کهنه یزد مرمت و احیا می شود

۲۷ دی ۱۴۰۲ / در میراث فرهنگی

در بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد مقرر شد حمام قلعه کهنه یزد مرمت و احیا شود.

به ‌گزارش  روابط‌ عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان یزد، روز سه‌شنبه ۲۶ دی‌ماه مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با همراهی معاون میراث‌فرهنگی از حمام موقوفه قلعه کهنه واقع در خیابان امام خمینی بازدید کردند.

در این بازدید سرمایه گذار پروژه اطلاعاتی از وضعیت حمام و روند تهیه طرح مرمت و احیاء آن بیان کرد.

حمام قلعه کهنه مربوط به دوره پهلوی و دارای حمام زنانه و مردانه است که عمده مصالح به‌کار رفته در ساخت آن خشت و آجر است و در محله قدیمی قلعه کهنه واقع شده است.

در ادامه بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان از امامزاده قاسم محله دروازه شاهی که با همراهی معاون میراث‌فرهنگی، جمعی از کارشناسان اداره‌کل و متولیان امامزاده صورت گرفت به منظور حل مشکل توسعه فضای ساختمان امامزاده که چندین سال متوقف شده بود توافق شد طرح توسعه فضای امامزاده با رعایت ضوابط ساخت در بافت‌های تاریخی توسط دست‌اندرکاران امامزاده تهیه و برای بررسی و تصویب به اداره‌کل میراث‌فرهنگی ارائه شود.

امامزاده قاسم در مرکز محله دروازه شاهی و در مجاورت مسجد، آب انبار و بازارچه دروازه‌شاهی واقع شده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی