حضور هنرمندان استان یزد در سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ / در صنایع دستی

هنرمندان استان یزد در سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران، محصولات صنایع دستی یزد را عرضه می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد : “محمدرضا دهقان مهرجردی ” در این خصوص گفت: استان یزد در سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران در دو بخش سفره هفت سین و عرضه محصولات صنایع دستی بومی حضور دارد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد افزود: هنرمندان استان یزد در این نمایشگاه، صنایع دستی بومی استان را در رشته های دارایی بافی، سفالگری، رودوزیهای الحاقی، نمد مالی، چنته بافی ابرکوه، و زیلو بافی میبد در قالب ۹ غرفه عرضه می کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: برپایی کارگاه های زنده صنایع دستی در برخی رشته ها و برپایی سفره هفت سین در سالن ۱۰ و ۱۱ نمایشگاه با استفاده از تمام رشته های بومی شهرستانهای استان، از دیگر برنامه های یزد در سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی است.

گفتنی است: این نمایشگاه که از ۱۵ اسفند کار خود را آغاز نموده  به مدت چهار روز ، تا تاریخ ۱۸ اسفندماه از ساعت ۹ الی ۱۷ در محل دائمی نمایشگاههای تهران دایر می باشد.

آخرین مطالب

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر