جشنواره غذا با طعم پسته در احمدآباد/ تلفیق هنر و خلاقیت و نوآوری در آشپزی
همزمان با جشنواره پسته در احمد آباد اردکان، جشنواره غذا با طعم پسته برگزار شد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی گردشگری وصنایعدستی استان یزد، شامگاه پنج شنبه ۲۴ مهر و در حاشیه سومین جشنواره پسته، «جشنواره غذا با طعم پسته» در پارک بانوان احمدآباد با حضور پرشور مردم و مسئولین برگزار شد.
این رویداد با محوریت شهرداری احمد آباد و با همکاری سازمان فنی و حرفهای خواهران در قالب سه بخش غذای اصلی، کیک و شیرینی و دسر و پیش غذا برگزار شد و بیش از ۱۰۰ نوع غذای متنوع با طعم پسته توسط شرکتکنندگان هنرمند تهیه و ارائه شد.
در این مراسم که با حضور معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه شهرستان اردکان، بخشدار مرکزی، شهردار و جمعی از مسؤلان شهر احمدآباد همراه بود، پس از بررسی غذاها توسط داوران مجرب و ذیصلاح بر اساس معیارهای معرفی شده که بیش از سه ساعت به طول کشید، با اجرای برنامههای شاد و مفرح توسط هنرمندان بومی، رنگ و بوی خاصی به دومین شب از برگزاری جشنواره پسته احمدآباد بخشید.
در پایان جشنواره، به برگزیدگان هر بخش جوایزی اهدا شد و از تلاشهای آنان در ترویج فرهنگ تغذیه سالم و خلاقانه تقدیر به عمل آمد.
حمایت مالی این جشنواره توسط صنف کامیونداران احمدآباد صورت گرفت.
انتهای پیام/