جشنواره غذاهای بومی بهاباد برگزار شد

۰۹ مهر ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

جشنواره و مسابقه غذاهای بومی و محلی با هدف معرفی و احیای سنت‌های غذایی محلی برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، در این جشنواره که سه‌شنبه هشتم مهرماه در پارک بانوان، برگزار شد، شرکت‌کنندگان با پخت انواع غذاها و شیرینی‌های سنتی ازجمله بلغورو، ارزنو، سمنو، جوو، قتقوو، گندم پیازو، رشته‌پلو، کله‌جوش، چنگ‌مال، آش ارزنو، آش سبزی مکو، کلو شیرین و کلوکنف به رقابت پرداختند.

داوری آثار بر اساس سه معیار اصلی یعنی طعم اصیل غذا، تزئین و چیدمان میز و همچنین رعایت مسائل بهداشتی انجام شد.

این جشنواره فضایی شاد و صمیمی را برای علاقه‌مندان به آشپزی سنتی فراهم کرد و فرصتی ارزشمند برای معرفی و ترویج فرهنگ غذایی بومی و محلی بود.

در حاشیه این مراسم، فتح‌الله رحمتی، سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بهاباد با اشاره به این‌که این جشنواره به مناسبت هفته گردشگری و هفته کودک برگزار شد، گفت: در خلال این مراسم با بهره‌گیری از عروسک‌های غول‌پیکر «مقنی» و «سقا»، برنامه‌های شاد و سرگرم‌کننده‌ای برای کودکان اجرا شد.

رحمتی افزود: این ابتکار، افزون بر ایجاد فضایی مفرح برای خردسالان، زمینه آشنایی آنان با مشاغل کهن و هویت تاریخی شهر یزد را فراهم آورد و در احیای بخشی از سنت‌های دیرین نقشی مؤثر ایفا کرد.

او تصریح کرد: هم‌زمان با این رویداد، جشنواره خوراک و غذاهای بومی و محلی نیز برپا شد که نه‌تنها جلوه‌ای از میراث غذایی منطقه را به نمایش گذاشت، بلکه فرصتی ارزشمند برای معرفی و بازشناسی طعم‌ها و دستورهای غذایی کهن شهرستان بهاباد فراهم آورد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب

ملیحه فخاری
یزد؛ شهری که زمان در آن زندگی می‌کند

سیدمحمد رستگاری
ثبت جهانی یزد؛ میراثی برای بشریت، مسئولیتی برای امروز

۱۸ تیر؛ روز تجدید پیمان با میراث جهانی شهر تاریخی یزد

موکب‌های یزدی با روحیه جهادی در خدمت زائران مراسم تشییع رهبر شهید هستند

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد:
تجربه‌های مشترک مردم، بخشی از میراث ناملموس هر سرزمین است

تکریم زائران رهبر شهید / پایش جامع خدمات‌رسانی در محور یزد-ابرکوه-شیراز

استاندار یزد:
حضور حماسی در آیین بدرقه، تجلی ولایت مداری ملت است/ آماده‌باش کامل دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی به ۲۵ هزار زائر ثبت نامی یزدی