معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد
ثبت جهانی زیورآلات سنتی یزد؛ نتیجه اعتبار یزدی‌ها و مشارکت مردمی است

۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / در صنایع دستی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد ثبت جهانی زیورآلات سنتی یزد را نتیجه اعتبار یزدی‌ها و مشارکت مردمی دانست و گفت: ثبت جهانی زیورآلات سنتی، فرصتی برای توسعه پایدار استان یزد است.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، سیدمهدی طلایی مقدم، امروز ۱۹ خردادماه، در نشست خبری ثبت جهانی زیورآلات سنتی این استان، با اشاره به شرایط سخت اقتصادی و مدیریت بحران‌های موجود، گفت: کار در شرایط فعلی سخت است؛ بحران‌ها و ناترازی‌ها در حوزه‌های مختلف وجود دارد، اما با مدیریت این چالش‌ها و برگزاری جلسات مؤثر، سعی می‌کنیم تغییراتی ایجاد کنیم تا مشکلات حل شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد با تأکید بر نقش مشارکت مردمی در این موفقیت، افزود: تلاش همه دست‌اندرکاران باعث شد امروز یزد به عنوان شهر جهانی زیورآلات سنتی شناخته شود. بیش از ۸۰ درصد در دست خود مردم، هنرمندان و بخش خصوصی است. نگاه مردمی و حضور تشکل‌ها و انجمن‌های فعال در این حوزه، می‌تواند به پایداری این دستاورد کمک کند.

طلایی مقدم با اشاره به اعتبار تاریخی هنرمندان یزدی، بیان کرد: اعتبار یزدی‌ها سبب شد که زیورآلات سنتی و طلای این استان در سطح جهانی مطرح شود.

او ادامه داد: سال‌هاست که مردم سراسر کشور، طلای خود را به اعتبار هنرمندان یزدی به این استان می‌فرستند تا پس از ساخت، به سایر نقاط ایران بازگردد، این اعتماد، امروز به ثبت جهانی این هنر انجامیده است.

معاون عمرانی استانداری یزد از همکاری نزدیک اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و استانداری یزد خبر داد و گفت: این هماهنگی، فرصتی استثنایی برای استان ایجاد کرده است. ما معتقدیم میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی می‌توانند یزد را از شرایط کنونی نجات دهند و به محور توسعه اقتصادی تبدیل شوند.

او گفت: برنامه‌های آینده ما برای زیورآلات تقویت زیرساخت‌های گردشگری مرتبط با صنایع‌دستی، حمایت از هنرمندان و صنعتگران محلی، توسعه بازارهای ملی و بین‌المللی برای زیورآلات سنتی یزد و کاهش بوروکراسی اداری برای تسریع در اجرای پروژه‌ها است.

طلایی مقدم در پایان از هنرمندان، اصحاب رسانه و فعالان میراث فرهنگی تشکر کرد و گفت: این موفقیت، دستاوردی جمعی است و ان‌شاءالله با همکاری همه ذی‌نفعان، شاهد رشد بیشتر صنایع‌دستی و گردشگری در استان خواهیم بود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی