توقف عملیات ساخت‌و ساز غیر مجاز در حریم قلعه فیروزآباد ابرکوه

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ / در میراث فرهنگی, یگان حفاظت

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ابرکوه از اقدام نیروهای یگان حفاظت این شهرستان جهت توقف عملیات ساخت و ساز غیرمجاز، در حریم قلعه ثبتی فیروزآباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان یزد:

حمید مشتاقیان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ابرکوه در توضیح این مطلب گفت: پیرو گزارش های واصله، نیروهای یگان حفاظت اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ابرکوه با حضور به موقع، عملیات ساخت‌وساز در حریم بنای تاریخی و ثبتی قلعه روستای فیروزآباد را متوقف و در ادامه پیگیری‌های حقوقی و قضائی جهت رسیدگی به این تخلف آغاز شد.

مشتاقیان با اشاره به اینکه این بنا در شمال غرب ابرکوه واقع شده، افزود: در ادامه اقدامات حفاظتی، مرمت اضطراری این قلعه قاجاری به صورت مشارکتی توسط نیروهای امانی اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و با کمک دهیاری روستای فیروزآباد در حال انجام است.

وی ضمن این توضیح که بر اساس ماده ۵۵۸ قانون مجازات اسلامی هر کس به ابنیه و اماکنی که در فهرست آثار ملی ایران به ثبت ‌رسیده است، یا تزئینات، ملحقات تاسیسات، اشیاء، لوازم، خطوط و نقوش منصوب یا موجود در اماکن مذکور، که مستقلاً نیز واجد حیثیت فرهنگی- تاریخی یا مذهبی باشد، خسارتی وارد آورد، علاوه بر جبران خسارات وارده به حبس از یک الی ده سال محکوم میشود، عنوان کرد: قلعه فیروز آباد به شماره ۱۹۰۵۰ در تاریخ ۲۰ اردیبهشت سال ۸۶ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

آخرین مطالب

بازنگری، تدقیق و لایه‌بندی محدوده عرصه و حریم بافت تاریخی شهر یزد انجام شد

تدقیق بیش از ۶ هزار هکتار از عرصه‌های تاریخی اردکان با تصویب ضوابط حفاظتی

۹ برگزیده یزدی در جمع برترین‌های مسابقات قرآن و عترت وزارت میراث‌فرهنگی

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ از روایت خشت تا هوش مصنوعی؛ وقت ساختن گردشگری آینده است

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری

دومین رویداد «آوای افق در خانه‌های خشتی» در اردکان برگزار می‌شود

معاون گردشگری استان یزد:
تمرکززدایی از یزد با توسعه رویدادهای گردشگری در شهرستان‌ها انجام می‌شود

فناوری و هوش مصنوعی، گردشگری یزد را به سمت پایداری خواهد برد

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد