توسعه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری یزد بر مبنای دانش‌بنیان

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ / در صنایع دستی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: «با توجه به این‌که شعار سال نیز بر مبنای دانش‌بنیان است باید از روش‌های سنتی به سمت روش‌های نوین پیش برویم.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، احمد آخوندی روز یکشنبه ۴ اردیبهشت‌ماه در نشست با پارک علم و فناوری یزد بابیان این‌که فناوری اطلاعات و ارتباطات باید منجر به تنوع تجربه و ایجاد تجارب جدید شود، اظهار کرد: «تنوع‌بخشی و فناوری‌های نوین، متاورس و دیگر موارد جزو مسائلی هستند که با توسعه دانش‌بنیان محقق می‌شوند.»
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد بابیان این‌که صنایع‌دستی نیز جزو ظرفیت‌های بسیار مهم برای توسعه دانش‌بنیان محسوب می‌شود، گفت: «صنایع‌دستی هم عالمی دارد و از تولید و طراحی محصول و بازاریابی می‌تواند از بستر دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین استفاده کند.»
او بابیان این‌که وضعیت گردشگری و میراث فرهنگی هم مانند صنایع‌دستی است، افزود: «با توجه به این‌که شعار سال نیز بر مبنای دانش‌بنیان است، باید از روش‌های سنتی به سمت روش‌های نوین پیش برویم و در زمینه‌های متعدد مانند اقامت و تولید و تورهای گردشگری از روش‌های نوین استفاده کنیم.»
آخوندی با اشاره به این‌که توسعه دانش‌بنیان توجیه اقتصادی را در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزایش می‌دهد، گفت: «باید با علم دانش‌بنیان ظرفیت‌های موجود را نیز تکمیل کنیم، از طرفی باید شرکت‌های تخصصی را نیز به کار بگیریم.»

آخرین مطالب

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب

ملیحه فخاری
یزد؛ شهری که زمان در آن زندگی می‌کند

سیدمحمد رستگاری
ثبت جهانی یزد؛ میراثی برای بشریت، مسئولیتی برای امروز

۱۸ تیر؛ روز تجدید پیمان با میراث جهانی شهر تاریخی یزد

موکب‌های یزدی با روحیه جهادی در خدمت زائران مراسم تشییع رهبر شهید هستند

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد:
تجربه‌های مشترک مردم، بخشی از میراث ناملموس هر سرزمین است

تکریم زائران رهبر شهید / پایش جامع خدمات‌رسانی در محور یزد-ابرکوه-شیراز

استاندار یزد:
حضور حماسی در آیین بدرقه، تجلی ولایت مداری ملت است/ آماده‌باش کامل دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی به ۲۵ هزار زائر ثبت نامی یزدی