تفرجگاه گنبد عالی ابرکوه برای مراسم ملی هزاره این بنای ارزشمند آماده می‌شود

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / در میراث فرهنگی

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه از آغاز آماده‌سازی تفرجگاه گنبد عالی برای استقبال از مراسم ملی هزاره این بنا خبر داد.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، جواد عادل روز شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه در حاشیه بازدید از بنای ماندگار گنبد عالی که به همراه شهردار ابرکوه صورت گرفت، گفت: فرایند آماده‌سازی این بنا به‌زودی آغاز می‌شود.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه گفت: همکاری تنگاتنگ شهرداری ابرکوه و اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه تاکنون موجب برکات قابل‌توجهی در شهر ابرکوه شده و امیدواریم که با ادامه این همکاری اتفاقات خوبی را در ابرکوه شاهد باشیم.

عادل افزود: مراسم هزاره گنبد عالی که در سال ۱۴۰۶ برگزار خواهد شد، یکی از رویدادهای مهم در حوزه معماری کشور به شمار می‌آید که طبق برنامه زمان‌بندی‌شده چهارساله شهرستان، بنای گنبد عالی برای این رویداد بزرگ آماده خواهد شد.

در این بازدید همچنین شهردار ابرکوه آمادگی مجموعه شهرداری برای تکمیل پروژه گنبد عالی از جمله فضاسازی، نورپردازی و دیگر اقدامات لازم برای استفاده هر چه‌بهتر شهروندان و گردشگران از این بنای ارزشمند تاریخی را از اولویت‌های دستگاه تحت مدیریت خود اعلام کرد.

گنبد عالی ابرکوه یکی از بناهای سنگی دوره دیلمیان و از نفایس هنر معماری ایران است که روی تپه‌ای مشرف بر جاده ابرکوه به بخش بهمن واقع‌شده است و یکی از سالم‌ترین بناهای دوره سلجوقی و از شاهکارهای هنر معماری ایران محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

آغاز عملیات اجرایی بستان‌سرای وحشی بافقی با سرمایه‌گذاری ۱۴۵ میلیارد تومان

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان