تحول حال و هوای باغ جهانی دولت‌آباد با ورود استاندار؛ / تأکید بر اجرای طرح توسعه و ساماندهی باغ دولت‌آباد

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

استاندار یزد بر اجرای طرح ساماندهی باغ جهانی دولت‌آباد یزد با اهتمام دستگاه‌های استان تأکید کرد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مهران فاطمی روز سه‌شنبه ۶ اردیبهشت‌ماه در نشست بررسی سند راهبردی توسعه باغ دولت‌آباد که با حضور جمعی از مسئولین استانی در محل این باغ جهانی برگزار شد، عنوان کرد: «جلسات هر حوزه باید دارای خروجی‌های عملیاتی باشد تا با صرف وقت و انجام پیگیری‌های لازم به نتیجه رسیده و نتایج آن در میدان عمل ملموس و قابل‌مشاهده باشد.»
استاندار یزد در ادامه با اشاره به معطل ماندن ۲۵ ساله برخی از موضوعات مربوط به باغ دولت‌آباد یزد، خاطرنشان کرد: «همه مطالعات انجام‌شده جهت توسعه باغ دولت‌آباد باید ظرف مدت یک ماه بررسی و پیوست های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آن لحاظ و مدل عملیاتی آن تعیین و تصویب شود.»
فاطمی بابیان اینکه طرح توسعه باغ دولت‌آباد باید فازبندی و در مرحله اجرا قرار گیرد، تصریح کرد: «فاز یک طرح توسعه این باغ با رعایت ضوابط بالادستی و پیوست ها و مبتنی بر نظرات تولیت موقوفه دولت‌آباد جمع‌بندی و برای اجرای آن برنامه زمان‌بندی تهیه شود.»
او در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به‌ضرورت تغییر شیوه آبیاری درختان این مجموعه تاریخی، تأکید کرد: «مطالعات مربوط به اجرای سیستم آبیاری قطره‌ای ظرف مدت یک ماه انجام و عملیات اجرایی آن آغاز شود.»

آخرین مطالب

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر