بیش از ۵۰۰ هتل در سطح کشور در حال ساخت است/ پرداخت تسهیلات ۴تا ۶ درصدی برای اشتغال روستایی

۲۷ تیر ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور از پرداخت تسهیلات ۴تا ۶ درصدی برای اشتغال روستایی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، “حسین اربابی” با اشاره به ارائه تسهیلات در حوزه های مختلف گردشگری و میراث فرهنگی گفت: این تسهیلات از صندوق توسعه ملی با ۱۴ درصد بهره بانکی و دوره بازپرداخت مناسب ارائه می شود.

معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: در حال حاضر تسهیلات  با بهره ۴ تا ۶ درصد در اختیار روستاییانی که قصد اشتغال زایی و سرمایه گذاری در بخش گردشگری دارند قرار می گیرد.

اربابی همچنین با اشاره به اجرای هزار طرح گردشگری در دولت دوازدهم اظهار داشت: بیش از دو هزار و ۳۰۰ طرح سرمایه گذاری در سطح کشور با حجم سرمایه بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد تومان در حوزه گردشگری در حال ساخت و ساز است.

این مقام مسئول گفت: صنعت گردشگری صنعت نوپایی است و با بازدهی زود و میزان اشتغال زایی بالا باعث جلب نظر سرمایه گذاران به این بخش شده است.

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد