بهره برداری از سفره‌خانه سنتی عمارت بستان در آینده نزدیک

۲۵ آذر ۱۳۹۹ / در گردشگری و سرمایه گذاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد:

محمد میر شمسی، معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به تفاهم‌نامه سه‌جانبه مابین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و جامعه حرفه‌ای هتلداران یزد، گفت: با ابلاغ اجرای اولین شیوه‌نامه فنی و تخصصی بهداشتی گردشگری، استان یزد به‌عنوان برند و مقصدی ایمن برای سفر هوشمند و مسئولانه تبدیل خواهد شد.

او توسعه زیرساخت‌ها، حمایت از سرمایه‌گذاری، فعالین بخش گردشگری و بهره‌برداری از پروژه‌های تکمیل‌شده را در راستای رونق، تحرک و اشتغال‌زایی صنعت گردشگری عنوان کرد.

میر شمسی ادامه داد: سفره‌خانه سنتی عمارت بستان، در مسیر گردشگری بافت تاریخی، فرهنگی و مذهبی یزد، در فضایی با معماری دوران قاجار و زیربنای ۱۱۰۰ مترمربع، بر اساس الگوهای معماری سنتی یزد تجهیز و آماده بهره‌برداری شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد تصریح کرد: جهت راه‌اندازی این مجموعه توسط بخش خصوصی بالغ‌بر ۳۳ میلیارد ریال هزینه شده است.

به گفته میر شمسی با راه‌اندازی این سفره‌خانه که ظرفیت پذیرایی ۱۲۰ نفر را دارد، زمینه اشتغال برای ۱۲ نفر فراهم خواهد شد.

آخرین مطالب

تدوین برنامه مرمت مرحله‌ای بازارچه تاریخی حاج میرزا هادی اردکان

عملیات مرمت اضطراری باغ تاریخی حمص در بافق آغاز شد

بررسی پیشینه باستان‌شناختی شهر تاریخی یزد در بیست و نهمین نشست کمیته تاریخی‌فرهنگی

معاون گردشگری کشور:
گردشگری محرم در یزد ظرفیت مهم توسعه فرهنگی و اقتصادی است

جمع‌آوری مناره‌های الحاقی مسجد جامع ابرند آباد؛ گامی در مسیر احیای اصالت تاریخی بنا

نشست تخصصی گردشگری با فعالین بخش خصوصی یزد

بازدید معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور از بافت تاریخی یزد

بازدید معاون گردشگری کشور از باغ جهانی پهلوان‌پور مهریز

برگزاری نشست شورای راهبردی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در استان یزد

بازدید معاون گردشگری کشور از مجموعه گردشگری نیر زیبای من

بازدید معاون گردشگری کشور از مجموعه گردشگری آریا باغ آقا هاشم تفت

گردشگری در اولویت سیاست‌های توسعه اقتصادی کشور قرار دارد