بنای تاریخی مسجد ریگ مجومرد یزد نیاز به مرمت دارد

۱۶ آبان ۱۴۰۳ / در میراث فرهنگی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد در بازدید از مسجد تاریخی ریگ در مجومرد، گفت: بخشی از بنای تاریخی مسجد ریگ در سال‌های گذشته مرمت شده و اکنون قسمتی از سقف آن دچار آسیب شده و با توجه به اینکه روبه‌پیشرفت است نیاز به اقدامات مرمتی اساسی دارد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل  میراث‌فرهنگی  گردشگری  و صنایع‌دستی  یزد سید محمد رستگاری روز سه‌شنبه ۱۵ آبان از بافت تاریخی شاهدیه و مسجد ریگ مجومرد بازدید کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد در بازدید از بافت تاریخی شاهدیه، برخی درخواست‌های اهالی در خصوص احداث و بازسازی معابر و مرمت ضروری برخی بناهای تاریخی در این بافت را مورد بررسی قرار داد.

رستگاری در این بازدید، با بررسی طرح‌های متقاضیان در خصوص همکاری این اداره‌کل برای اجرای آن‌ها، در حد امکان قول مساعد داد.

او در ادامه با توجه به درخواست اهالی بافت تاریخی شاهدیه برای مرمت گنبد مسجد جامع ابرند آباد از این بنای تاریخی بازدید کرد.

همچنین با توجه به انتقال سنگ بنای ارزشمند موجود در این مسجد که مزین به خط کوفی بوده به مخزن امن اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد، اهالی درخواست کردند نمونه مشابه آن در محل اصلی نصب شود.

رستگاری در بازدید از یک خانه ثبتی تاریخی در بافت تاریخی شاهدیه مربوط به عصر تیموری که قسمتی از آن آسیب دیده بود، در خصوص حمایت و تأمین مصالح برای استحکام‌بخشی این بنای تاریخی قول مساعد بود.

او در بازدید از محل برگزاری جشنواره انار شاهدیه، برگزاری این‌گونه رویدادها را در رونق گردشگری منطقه مؤثر و مفید عنوان کرد.

مدیرکل میراث­‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد اظهار کرد: بخشی از بنای مسجد ریگ در سال‌های گذشته مرمت شده و اکنون قسمتی از سقف آن دچار آسیب شده و با توجه به اینکه تخریب روبه‌پیشرفت است، نیاز به اقدامات مرمتی اساسی دارد و لذا قرار شد با هم‌افزایی و همکاری سازمان‌های مربوطه و اهالی مرمت آن انجام شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی