برگزاری پنلهای تخصصی در حاشیه سومین نشست مثلث طلایی گردشگری ایران

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ / در گردشگری و سرمایه گذاری

در حاشیه سومین نشست مثلث طلایی گردشگری کشور در اصفهان، سه پنل تخصصی در بخش های زیرساختهای گردشگری ، طرح و برنامه های گردشگری و ساختار و بستر کنسرسیوم با حضور معاونین گردشگری استان های یزد و شیراز و جمعی از دست اندر کاران حوزه گردشگری سه استان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، این پنل های تخصصی با برنامه ریزی صاحب نظران هر حوزه و با موضوعاتی از جمله تبادل تجربیات در حوزه های، بررسی شرایط کنسرسیوم، انتخاب دبیرخانه مرکزی و معرفی دبیر، بررسی ساختار دبیرخانه و کنسرسیوم و بودجه، بررسی مجتمع های بین راهی، بررسی راهکارهای توسعه و زیرساختهای گردشگری خارجی، ارایه گزارش نقاط ضعف و قوت مثلث طلایی، تهیه بلیط اماکن تاریخی از طریق اینترنت، آموزش نیروی انسانی، تابلوهای راهنمای الکترونیکی، بررسی و تدوین برنامه جامع گردشگری مثلث طلایی، مطالعه و بررسی وضعیت گردشگری مثلث طلایی، بررسی و تدوین برنامه های ۹ ماه آینده مثلث طلایی، تقویت همبستگی و تبادل ایده ها بین مدیران، کارشناسان و ذینفعان گردشگری بین سه استان، همکاری شناخت متقابل استان ها از منابع و محصولات گردشگری یکدیگر با هدف بستر سازی برای رونق گردشگری جشنواره و رویدادهای مشترک، هماهنگی و همکاری در برپایی هفته های فرهنگی در مراکز استان ها، توسط استان های طرف تفاهم ـ معرفی مراکز اقامتی استان های طرف تفاهم در هتل ها و مراکز اقامتی ذیربط برگزار و موضوعات مطروحه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اولین نشست به میزبانی شیراز، دومین نشست در یزد در سال گذشته به ترتیب ابتدا و انتهای سال و سومین آن عصر دوشنبه سالجاری در اصفهان برگزار شد که در قالب سه جلسه تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

همچنین مثلث گردشگری ایران در واقع محوریا مسیر گردشگری سه شهرشیراز، یزد و اصفهان است که گردشگران ورودی به ایران در قالب یک تور خاص از جاذبه های تاریخی، مذهبی، تفریحی، طبیعی و گردشگری این سه شهر دیدن می کنند.

لازم به ذکر است دبیرخانه مرکزی مثلث طلایی گردشگری به مدت یک سال به اصفهان واگذار شد.

آخرین مطالب

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان