برگزاری نشست تخصصی بسته بندی محصولات کنجدی در اردکان

۰۵ مهر ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزدگفت: همزمان با هفته گردشگری نشست تخصصی بسته بندی محصولات کنجدی در اردکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، روز سه‌شنبه ۴ مهرماه هما خورشیدی با اعلام این مطلب گفت: جلسه پایش اولیه طرح‌های ارسالی به دبیرخانه رویداد «استارت آپ دمو بسته بندی محصولات کنجدی» اواخر شهریورماه با حضور ۵ داور از متخصصین حوزه‌های طراحی گرافیک، غذا و دارو و محصولات کنجدی برگزار شده که ۶ طرح به مرحله بعدی رویداد راه یافت.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد ادامه داد: روز گذشته و در آستانه هفته گردشگری در ادامه این رویداد، نشست تخصصی بسته‌بندی با رویکرد صنایع‌دستی و صادرات و جلسه منتورینگ رویداد در محل سالن شهید حنیف فرمانداری اردکان برگزار شد.

او عنوان کرد: طی این نشست تخصصی، با حضور طراحان شرکت‌کننده، داوران، متخصصین، صنعتگران و تولیدکنندگان، درمورد جزئیات و ابعاد مختلف بسته‌بندی صحبت و در بخش منتورینگ، هر طرح به سمت اجرایی شدن هدایت شد.

خورشیدی با اشاره به اینکه طراحان تا ۱۰ مهرماه فرصت دارند آثار خود را اصلاح و تکمیل کرده و مجدد به دبیرخانه رویداد ارسال کنند، افزود: داوری نهایی با حضور طراحان و داوران رویداد، در روز ۱۲ مهرماه انجام خواهد شد.

این رویداد به اهتمام سمن خوراک و نوشیدنی دونار، کمیته گردشگری خوراک استان یزد و مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و… برگزار شده است و تا ۳۰ مردادماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت