برگزاری نخستین دوره نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی جامع سلامت در یزد

۱۴ آذر ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

نخستین دوره نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی جامع سلامت در مرکز استان یزد دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد در راستای برگزاری نخستین دوره نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی جامع سلامت در یزد، امروز ۱۴ آذرماه نشستی با حضور مدیرکل و معاون گردشگری میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد، نماینده دانشگاه علوم پزشکی و نماینده مجری برگزاری نمایشگاه در محل این اداره‌کل به منظور انجام هماهنگی‌های لازم در حوزه گردشگری سلامت برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد گفت: شهر یزد به عنوان کانون برتر گردشگری سلامت در جنوب شرق کشور و قطب درمان ناباروری در ایران و همچنین یکی از استان‌های صدرنشین کشور درزمینه‌ی تکمیل زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، تلاش می‌کند تا در این حوزه با استفاده از علوم و تکنولوژی‌های روز، توسعه قابل‌توجه سرمایه‌گذاری و ارتقای کمی و کیفی زیرساخت‌های بهداشتی درمانی به جایگاه بالاتری در سطح کشور و منطقه دست یابد.

سید محمد رستگاری در خصوص نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی جامع سلامت در یزد عنوان کرد: این نمایشگاه دارای ۸ محور خدمات پزشکی درمانی و بهداشتی، طب سنتی ایرانی، تغذیه سالم، تجهیزات پزشکی، دندان‌پزشکی، توان‌بخشی و آزمایشگاهی، صنایع دارویی و بهداشتی ساخت، تجهیز و تأسیسات بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، گردشگری سلامت، آموزش و پژوهش است.

او افزود: رسالت این رویداد، بهره‌برداری هدفمند جامعه پزشکی، فعالان بخش گردشگری، تشکل‌های علمی و صنفی، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری سلامت، هیئت‌های تجاری متخصص از استان‌های مختلف کشور و از کشورهای هدف گردشگری سلامت ایران و همچنین اقشار مختلف مردم به منظور آشنایی با توانمندی‌ها، پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های برتر موجود در حوزه صنعت سلامت کشور و استان یزد است.

به گفته رستگاری در این نشست مقرر شد به منظور برگزاری باشکوه و مؤثر این رویداد، دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی مجاز به فعالیت در حوزه گردشگری سلامت استان مشارکت فعال داشته باشند و همچنین توانمندی‌های استان در حوزه سلامت اعم از معرفی دم نوش ها، گیاهان دارویی، گردشگری خوراک، شن درمانی و … به علاقه‌مندان معرفی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد خاطرنشان کرد: همچنین از طریق وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص معرفی شرکت‌های خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی برجسته در حوزه گردشگری سلامت در سطح کشور و رایزنی با کشورهای هدف حوزه سلامت و درمان استان (عراق- قطر – عمان – امارات متحده عربی – افغانستان – پاکستان و ترکیه) انجام می‌شود.

نخستین دوره نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی جامع سلامت در مرکز استان یزد به عنوان یکی از قطب های پزشکی برجسته کشور از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ و با عاملیت اجرایی شرکت رویداد سازان توسعه در محل شهرک نمایشگاه‌های بین‌المللی استان یزد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان