معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد
برگزاری مراسم روز جهانی صنایع‌دستی در یزد، فرصتی برای معرفی توانمندی‌های صنایع‌دستی استان

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / در صنایع دستی

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد گفت: برگزاری مراسم روز جهانی صنایع‌دستی در یزد، فرصتی منحصربه‌فرد برای معرفی توانمندی‌های هنری و صنایع‌دستی استان به مخاطبان داخلی و خارجی است.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمدرضا علمدار یزدی روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، در نشست هماهنگی برگزاری مراسم ملی روز جهانی صنایع‌دستی ایران که با حضور مسئولان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دفتر معاونت برگزار شد، اظهار کرد: استان یزد به‌عنوان میزبان مراسم ملی روز جهانی صنایع‌دستی ایران در  ۱۹ و ۲۰ خردادماه آماده برگزاری این رویداد بزرگ خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد افزود: یزد فقط یک شهر نیست، بلکه نماد زنده‌ای از هنر، اصالت و خلاقیت ایرانی است و میزبانی این مراسم ملی فرصتی برای نمایش هویت هنری یزدی به کشور و جهان است.

علمدار یزدی با اشاره به مسئولیت‌های ویژه استان پس از ثبت جهانی یزد به عنوان شهر زیورآلات سنتی ادامه داد: ثبت جهانی یزد به عنوان شهر زیورآلات سنتی، مسئولیت ما را در حفظ، معرفی و توسعه این میراث گران‌بها دوچندان کرده و  تلاش داریم این رویداد به بهترین شکل، در سطحی بین‌المللی و در شأن جایگاه یزد برگزار شود.

همچنین در این نشست بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بومی، هنرمندان محلی و فضای تاریخی شهر یزد تأکید شد تا مراسمی شایسته و باکیفیت برگزار شود.

مراسم روز جهانی صنایع‌دستی در یزد، علاوه بر معرفی و نمایش آثار هنری استان، فرصتی برای تبادل تجربیات بین هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی از سراسر کشور خواهد بود و به تقویت جایگاه بین‌المللی استان در عرصه صنایع‌دستی ایران کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان