برگزاری دومین جشنواره مد و لباس دست‌بافته‌های کاربافی اردکان

۲۴ آذر ۱۴۰۳ / در صنایع دستی

دومین جشنواره مد و لباس دست بافته‌های کاربافی اردکان با معرفی برگزیدگان برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، پنج‌شنبه ۲۲ آذرماه با حضور نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان اردکان، معاون صنایع‌دستی و گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان و جمعی از مسئولان استانی، دومین جشنواره مد و لباس دست بافته‌های کاربافی اردکان در مجتمع فرهنگی هنری آیت‌الله خاتمی اردکان کار خود را آغاز کرد.

۸ برند کاربافی، ۲ برند زیورآلات و یک برند رنگرزی سنتی و تولید نخ در این جشنواره حضور داشتند و همچنین طی مراسمی از شرکت‌کنندگان در این جشنواره و چند تن از دانش‌آموختگان هنرستان فاطمه الزهرای اردکان در رشته طراحی لباس، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

این جشنواره باهدف توسعه و ترویج هنر کاربافی و ورود هنرمندان اردکانی به حوزه مد و لباس و نمایش قابلیت‌های کاربافی در حوزه پوشاک برپا شد و روز جمعه ۲۳ آذرماه به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی