برگزاری جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان خاتم ویژه نوروز 97 با حضور جمعی از مسئولین استان یزد

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ / در عمومی

سه شنبه بیست و دوم اسفندماه ماه ۹۶؛ نشست شورای اداری شهرستان خاتم با محوریت ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان ویژه نوروز ۱۳۹۷ با حضور جمعی از مسئولان استان و اعضای این ستاد در فرمانداری خاتم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، این نشست با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد، مدیرکل دفتر امور شهری، روستایی و شوراهای استانداری، سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، فرماندار شهرستان خاتم و جمعی دیگر از مدیران و مسئولان استان و شهرستان با محوریت ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان خاتم ویژه نوروز 1397برگزار گردید.

"محسن صادقیان" سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در این نشست گفت: بازدید گردشگران داخلی و خارجی در استان افزایش خواهد یافت، ضروری است مسئولان شهرستان ها از این فرصت برای معرفی ظرفیت های موجود به مسافران و گردشگران تلاش کنند.

صادقیان با بیان اینکه سرمایه گذاران باید از طریق بخش خصوصی جذب شوند و بتوانند در زمینه توسعه و ایجاد طرح ها از جمله گردشگری گام هایی را بردارند، گفت: تنها پرداختن به نگاه دولتی به توسعه مفید نخواهد بود چرا که تمام اعتبارات به صورت اسناد خزانه هست و باید بتوانیم بخش خصوصی را تشویق و ترغیب و از ظرفیت ها و امکانات این بخش در این راستا استفاده کنیم.

این مقام مسئول عنوان کرد: به مسئولان نهادها توصیه می شود در تهیه بروشورهای تبلیغاتی به مصرف بهینه آب نیز توجه کنند تا مسافران نوروزی نیز به بحث آب استان یزد و مشکلات ناشی از آن بیشتر پی ببرند.

صادقیان تبلیغات فرا شهرستانی را برای حضور گسترده گردشگران و میهمانان مؤثر دانست و اظهار داشت: مسئولین و متولیان با استفاده از ظرفیت ‌های موجود به ‌ویژه در مرکز استان نسبت به معرفی و تبلیغات محیطی خود اهتمام داشته باشند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد در ادامه تصریح کرد: مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی همچنین در ایام نوروز خانواده ایتام را مد نظر داشته باشند و به دیدار آنها بروند.

این مقام مسئول همچنین به استفاده نکردن از خودروهای دولتی در ساعات غیر اداری اشاره کرد و افزود: در صورت مشاهده چنین مواردی با فرد خاطی برخورد جدی خواهد شد.

صادقیان در پایان خواستار توجه اساسی به پتانسیل‌های شهرستان، معرفی چهره‌ های علمی و بزرگان، ساماندهی ورودی شهر، حفظ نظم و امنیت در شهر و مناطق اسکان مسافرین و زیباسازی فضای شهری شد.

"فرجام فاضلی" فرماندار خاتم نیز در این نشست به جاذبه های زیبای گردشگری، ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان اشاره کرد و گفت: امیدواریم در نوروز ۹۷ شاهد افزایش بازدید مسافران و گردشگران از این منطقه باشیم.

فاضلی در ادامه تصریح کرد: نوروز ۹۶ بیست هزار نفر از شهرستان خاتم دیدن کردند که با توجه به ثبت بافت تاریخی شهر یزد در تیرماه سال ۹۶ از سوی یونسکو، این تعداد افزایش خواهد یافت، بنابراین باید از این فرصت استفاده و شهرستان خاتم و ظرفیت های این منطقه که در نوع خود بی نظیر را بیشتر معرفی کنیم.

در ادامه جلسه نمایندگان کمیته های زیرمجموعه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان خاتم گزارشی از فعالیت ها و برنامه های پیش بینی شده و در نظر گرفته برای نوروز ۹۷ را ارائه نمودند.

لازم به ذکر است: تشکیل جلسه با مسئولین شهر مروست، بازدید از پروژه های عمرانی شهر هرات و شهر مروست از دیگر برنامه های سرپرست معاونت هماهنگی امورعمرانی استانداری یزد و دیگر مدیران و مسئولان استان در سفر به شهرستان خاتم بود.

آخرین مطالب

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر