برگزاری تور ویژه توان یابان جسمی حرکتی در باغ دولت‌آباد یزد

۱۶ فروردین ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد از برگزاری تور ویژه توان یابان جسمی حرکتی در باغ دولت‌آباد یزد خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، هما خورشیدی روز چهارشنبه ۱۶ فروردین‌ماه با اعلام این خبر گفت: این تور با حضور ۹۰ نفر از اعضای انجمن ضایعه نخاعی شهر میراث جهانی یزد به همراه خانواده‌های آن‌ها، فعالان گردشگری و اعضای کمیته تخصصی گردشگری در دسترس یزد برگزار شد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این رویداد بهره‌مندی همه مردم از ظرفیت‌های گردشگری و ایجاد فرصت برابر در بهره‌مندی از جاذبه‌های گردشگری و زیرساخت‌های مربوطه است، عنوان کرد: باغ دولت‌آباد ازجمله اماکنی است که در سال ۹۸ به مناسبت جشنواره ملی گردشگری در دسترس مناسب‌سازی شد و تولیت موقوفه دولت‌آباد بازدید را برای معلولان و خانواده‌های آن‌ها رایگان اعلام کرد.

خورشیدی با تأکید به لزوم مناسب‌سازی موزه‌ها و اماکن تاریخی برای معلولان و فرهنگ‌سازی در این خصوص، تصریح کرد: برای اولین بار دسترس‌پذیری کشور از یزد آغازشده و این می‌تواند الگوی گردشگری در دسترس برای ایران باشد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی

رقومی‌سازی اطلاعات ۶۳۰ اثر تاریخی ثبت‌ شده شهرستان یزد انجام شد

رئیس کمیسیون گردشگری و عضو شورای اسلامی شهر یزد
خواهرخوانده‌های یزد در یک کتاب تخصصی معرفی می‌شود

برج تاریخی روستای توت ساماندهی و مرمت اضطراری می‌شود

شناسایی بیش از ۱۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی در بررسی‌های باستان‌شناسی استان یزد

مرمت خانه تاریخی امامزاده‌ای یزد با اجرای عملیات استحکام‌بخشی و احیای اجزای معماری

دومین جلسه شورای آموزش گردشگری استان یزد برگزار شد