برگزاری بیست و یکمین رویداد از سلسله نشست‌های «چقدر یزد را می‌شناسیم»

۰۱ دی ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

همزمان با برگزاری جشنواره قورمه بیست و یکمین رویداد از سلسله نشست‌های چقدر یزد را می‌شناسیم برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد ، در ۲۹ آذر ۱۴۰۳ هم‌زمان با برگزاری پنجمین جشنواره قورمه، بیست و یکمین رویداد از سلسله نشست‌های چقدر یزد را می‌شناسیم به همت کمیته تخصصی گردشگری تاریخی- فرهنگی میراث‌فرهنگی، گردشگری صنایع‌دستی استان یزد اجرا شد.

در این رویداد که در کنار جشن‌های میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) و شب چله ایرانی برپا شد، اعضای کمیته گردشگری تاریخی– فرهنگی، در شهرستان مهریز به استقبال جشنواره قورمه و نان محلی شتافتند.

در این رویداد جمعی از راهنمایان گردشگری استان یزد و همچنین علاقه‌مندان به سنت و آیین‌های کهن ایرانی، به همراه مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد، حضور یافتند.

با رویکرد انتفاع جامعه محلی، حاضران در این رویداد با خرید قورمه، نان لتیر و نان‌های محلی همت بلند اهالی این شهرستان را ارج نهادند.

در کنار این جشنواره، حاضران از برخی از سایت‌های باستانی و تاریخی نظیر گورهای اشکانی، سایت اکتشافی غربال بیز، حوض جوش، آب‌انبار و قلعه خورمیز با همراهی راهنمای برجسته شهرستان نیز بازدید کردند.

پنجمین دوره جشنواره قورمه در باغ جهانی پهلوان پور برگزار شد و بیش از پیش مورد استقبال اهالی استان یزد و سایر شهرستان‌ها قرار گرفت.‌

انتهای پیام/

 

آخرین مطالب

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب

ملیحه فخاری
یزد؛ شهری که زمان در آن زندگی می‌کند

سیدمحمد رستگاری
ثبت جهانی یزد؛ میراثی برای بشریت، مسئولیتی برای امروز