برپایی ششمین دوره جشنواره نوروزی آبشار در شهرستان بافق/ اجرای جنگ‌های شبانه با حضور هنرمندان بومی

۰۴ فروردین ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق از استقبال گردشگران نوروزی از برنامه‌های فرهنگی و تفریحی نوروزگاه‌های شهرستان خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،لیلی رنجبر جمعه ۴ فروردین ۱۴۰۲ با اعلام این خبر گفت: ششمین دوره جشنواره نوروزی آبشار باهدف افزودن به شورونشاط گردشگری و اوقات فراغت میهمانان و شهروندان، همچنین معرفی آداب‌ورسوم مردم بافق، توسط شهرداری بافق در نوروزگاه آبشار برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق افزود: به دلیل تقارن مبارک ماه رمضان و تعطیلات نوروز در سال جدید برنامه‌های شبانگاهی این جشنواره با اقامه نماز مغرب و عشاء، تلاوت آیاتی از قرآن کریم و برگزاری مراسم افطاری ساده برای روزه‌داران گرامی آغاز می‌شود و جنگ‌های شبانه با حضور هنرمندان بومی و مطرح کشور برگزار می‌شود.

رنجبر با اشاره به برگزاری برنامه‌های طنز و شاد و مسابقات سرگرم‌کننده ویژه نوجوانان و جوانان افزود: اجرای برنامه‌های ورزشی و زورخانه‌ای، مسابقات شاد و مفرح خانوادگی، ماهیگیری در پارک آبشار، آئین دوستی با اقوام ایرانی با حضور ایل بختیاری، برپایی غرفه‌های کودکان، برگزاری جشنواره نقاشی روی حصیر از برنامه‌های این نوروزگاه است که برای گردشگران نوروزی و خانواده‌های بافقی جذابیت‌های خاص خود را دارد و مورد استقبال آن‌ها قرار گرفته است.

او ادامه داد: بازدید نوروزی و تور ویژه معدن گردی به همراه بازدید از موزه سنگ و معدن، بازدید از بزرگ‌ترین معدن روباز سنگ‌آهن کشور باهدف آشنایی علاقه‌مندان به معدن‌کاوی و استخراج معدن در ایام نوروز انجام می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق تصریح کرد: به‌منظور احیاء هنرهای سنتی و برخی رشته‌های صنایع‌دستی که رو به فراموشی می‌رود، هنرمندان و اهل‌فن به اجرای زنده این رشته‌ها در میدان خان بافق برای معرفی آن‌ها به شهروندان و گردشگران می‌پردازند.

کارگاه آموزش عکاسی و آتلیه سنتی، ورکشاپ های سفال‌گری و حصیربافی و آموزش این دو هنر به کودکان علاقه‌مند از دیگر برنامه‌هایی است که در ایام نوروز ۱۴۰۲ در بافت تاریخی و میدان خان بافق برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد:
ضرورت تقویت همکاری تشکل‌های تخصصی برای توسعه گردشگری یزد

درخشش هنر و اصالت بفروئیه در سطح ملی/ استاد حبیب‌الله موتاب بفروئی برگزیده ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی شد

پایش و پاک‌سازی ناودان‌ها و بام‌های بافت تاریخی یزد در آستانه فصل بارندگی

پنج واحد اقامتی غیرمجاز در یزد پلمب شد

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری