بررسی تفاهم‌نامه مثلث گردشگری و احیای آن پس از وقفه‌ای چندساله

۰۹ آذر ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

نقاط قوت و ضعف تفاهم‌نامه مثلت گردشگری که در سال ۱۳۹۵ بین استان‌های یزد، اصفهان و فارس انعقاد شده بود، در نشستی با حضور هر سه استان بررسی و به احیای آن تأکید شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اصفهان نشست مثلث طلایی گردشگری ایران با حضور معاونان هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداران، مدیران کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های اصفهان، یزد و فارس، اتاق بازرگانی، جامعه هتلداران و… برگزار شد.

در این نشست استان‌ها در موردتفاهم نامه پیشین و عملکرد آن اظهارنظر کردند که به بهبود راه‌های ارتباطی جاده‌ای، ریلی و هوایی بین سه استان توجه ویژه‌ای شد.

از دیگر موارد اشاره ‌شده در این جلسه شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی خارجی با عنوان مثلث طلایی با حضور یکرنگ این سه استان در کنار هم بود.

ایجاد شبکه تلویزیونی مثلث طلایی گردشگری ایران با همکاری رسانه ملی از پیشنهادات مهمی بود که در این نشست عنوان شد.

همچنین مقرر شد برنامه‌های ممکن را برای احیا، استمرار و پایداری به تفاهم‌نامه اضافه کنند تا اینکه به ایده‌های دور از دسترس بپردازند. مدیران استان یزد به این ارتباط بین استانی توجه ویژه‌ای داشتند و همکاری خود را در تمام مراحل اعلام کردند، همچنین محمدرضا علمدار سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در همین جلسه از دو استان فارس و اصفهان برای برقراری نشست در آینده در استان یزد دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گسترش فضاهای عرضه صنایع‌دستی در شهر تاریخی یزد/ بازارچه جدید در موزه تار و پود

حضور درخشان هنرمندان یزدی در نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی کرمانشاه/ درخشش دست‌یافته‌های دارالعباده در غرب کشور

معاون صنایع‌دستی یزد خبر داد:
معرفی ۳۰۰ طرح صنایع‌دستی یزد برای دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد