در سالروز ثبت جهانی یزد:
برای حفظ میراث ناملموس و فرهنگ یزد برنامه‌ریزی کردیم

۱۸ تیر ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد در خصوص اهمیت ثبت یزد در فهرست آثار جهانی یونسکو گفت: «اولویت ما این است که میراث فرهنگی ناملموس و فرهنگ و آیین‌های یزد را پررنگ‌تر کنیم و برای این مسئله برنامه‌ریزی کرده‌ایم.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، احمد آخوندی روز ۱۷ تیرماه بابیان اینکه ثبت جهانی یزد فرصتی برای ثبت فرهنگ و هویت یزدی‌ها بود، گفت: «این مهم صرفاً، به کالبد و معماری نپرداخته بلکه به فرهنگ و هویت یزدی‌ها و حیات فرهنگی و اجتماعی آن‌ها نیز پرداخته است.»
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد پاسداشت هویت فرهنگی یزد را یادآور شد و گفت: «پرداختن به کالبد و از همه مهم‌تر روح و حیات فرهنگی و اجتماعی یزدی‌ها جزء مهم‌ترین برنامه‌های ماست.»
آخوندی از اهتمام برای حفظ میراث ناملموس و فرهنگ یزد در کنار میراث ملموس، کالبد و معماری یزد خبر داد و گفت: «اولویت ما این است که میراث فرهنگی ناملموس و فرهنگ و آیین‌های یزد را پررنگ‌تر کنیم و برای این مسئله برنامه‌های متنوع کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدت تدوین کردیم.»

آخرین مطالب

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم کلنگ‌زنی هتل اسپیناس پالاس یزد:
گردشگری پیشران دیپلماسی فرهنگی است

با حضور وبیناری وزیر میراث‌فرهنگی؛
۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد افتتاح شد

آغاز عملیات اجرایی بستان‌سرای وحشی بافقی با سرمایه‌گذاری ۱۴۵ میلیارد تومان

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی