بازدید از موزه‌های استان 28 اردیبهشت رایگان است

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ / در میراث فرهنگی

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، "فاطمه دانش یزدی" در این خصوص گفت: مردم میتوانند روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه رایگان از موزه ها و اماکن تاریخی تحت پوشش و اختیار این اداره کل بازدید کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در ادامه اظهار داشت: این اقدام با هدف ترغیب و تشویق مردم به بازدید از موزه ها اتخاذ شده و امیدواریم برنامه های هفته میراث فرهنگی انگیزه بخش هموطنان برای انس و آشنایی بیشتر با آثار ارزشمند تاریخی و صیانت از آن باشد.

دانش یزدی روز جهانی موزه را فرصتی بسیار عالی برای ملاقات فعّالان حرفه‌ای در زمینه موزه‌ها با عموم مردم علاقه‌مند به این حوزه اعلام کرد و گفت: موزه مکان گردآوری، نگهداری، مطالعه، بررسی و به نمایش گذاشتن نعمت‌های فرهنگی یا طبیعی بمنظور آموزش، پژوهش و ارزش دادن به این مجموعه‌ها و لذت بردن از آنها است.

گفتنی است: کمیته بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم) در سال ۱۹۷۷ روز ۱۸ ماه می میلادی برابر با ۲۸ اردیبهشت ماه را روز جهانی موزه‌ها نامگذاری کرد

 لازم به ذکر است:۲۸ اردیبهشت ماه روز جهانی موزه می باشد و از ۲۵ تا ۳۱ اردیبهشت ماه هفته میراث فرهنگی نامگذاری شده است.

آخرین مطالب

تدوین برنامه مرمت مرحله‌ای بازارچه تاریخی حاج میرزا هادی اردکان

عملیات مرمت اضطراری باغ تاریخی حمص در بافق آغاز شد

بررسی پیشینه باستان‌شناختی شهر تاریخی یزد در بیست و نهمین نشست کمیته تاریخی‌فرهنگی

معاون گردشگری کشور:
گردشگری محرم در یزد ظرفیت مهم توسعه فرهنگی و اقتصادی است

جمع‌آوری مناره‌های الحاقی مسجد جامع ابرند آباد؛ گامی در مسیر احیای اصالت تاریخی بنا

نشست تخصصی گردشگری با فعالین بخش خصوصی یزد

بازدید معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور از بافت تاریخی یزد

بازدید معاون گردشگری کشور از باغ جهانی پهلوان‌پور مهریز

برگزاری نشست شورای راهبردی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در استان یزد

بازدید معاون گردشگری کشور از مجموعه گردشگری نیر زیبای من

بازدید معاون گردشگری کشور از مجموعه گردشگری آریا باغ آقا هاشم تفت

گردشگری در اولویت سیاست‌های توسعه اقتصادی کشور قرار دارد