بادگیرهای شهر یزد شناسنامه‌دار می‌شوند

۱۲ دی ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد گفت: با توجه به اهمیت بادگیرها، شهرداری یزد درصدد شناسنامه‌دار شدن آن‌ها است تا این‌گونه، بهتر از این بناهای ارزشمند حفاظت شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، بی‌بی فاطمه حقیرالسادات افزود: فن ساخت بادگیر به عنوان میراث ناملموس و همچنین با توجه به تعداد و تنوع بادگیرها، این بناها قابلیت ثبت جهانی دارد.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: در شهر یزد متنوع و مرتفع‌ترین بادگیرهای جهان وجود دارد و باید از تمام آن‌ها صیانت و نگه‌داری شود.

حقیرالسادات گفت: یزد شهری تاریخی و قدیمی است و اولین شهر خشتی دنیا و دومین شهر تاریخی جهان محسوب می‌شود، لذا ضرورت دارد از بناها و سازه‌های تاریخی آن ازجمله بادگیرها به خوبی محافظت شود.

رئیس کمیسیون گردشگری بیان کرد: یزد را به نام شهر بادگیرها هم می‌شناسند چراکه یزد بیشترین تعداد بادگیرهای ایران را دارد و درگذشته بر بالای هر خانه‌ای، بادگیری وجود داشت.

آخرین مطالب

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان