انجام بیش از 2600 بازدید نظارتی ویژه نوروز از تاسیسات گردشگری استان یزد

۰۵ فروردین ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیر کل میراث فرهنگی یزد از انجام بیش از ۲۶۰۰ بازدید نظارتی بر تاسیسات گردشگری استان از ۲۷ اسفندماه ۹۷ تا پایان روز چهارم فروردین ماه ۹۸ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ “سید مصطفی فاطمی ” در این خصوص گفت: کمیته نظارت بر واحدهای اقامتی استان مستقر در این اداره کل، کار کنترل نرخ نامه ها، کیفیت و کمیت ارائه خدمات به هم میهنان در واحد های اقامتی و پذیرایی را بر عهده دارد.

مدیر کل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در ادامه اظهار داشت: از بیست و هفتم اسفند ماه ۹۷ تا پایان روز چهارم فروردین ماه ۹۸ بالغ بر2656 مورد بازدید نظارتی در استان انجام شده که ۸۸۴ مورد مربوط به مراکز اقامتی، ۶۶۴ مورد مربوط به رستوران ها و مراکز پذیرایی و بین راهی، ۲۹۵ مورد مربوط به دفاتر خدمات مسافرتی و ۸۱۳ مورد نیز مربوط به مراکز اقامتی موقت استان می باشد.

فاطمی افزود: از این تعداد بازدید14 مورد تشویق، ۲۵ مورد تذکرو ۲ فقره اخطار صادر شده است.

دبیرستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد در پایان یادآور شد:  با عنایت به حساسیت مقطع زمانی نوروز و ضرورت کنترل تناسب منطقی عرضه و تقاضا، این اداره کل نظارت مداوم کمیته های فوق در ایام نوروز ۹۸ را انجام و نیز در تأمین حفظ حقوق مسافرین و هموطنان عزیز اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده است.

لذا میهمانان نوروزی در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند با تلفن گویای ۰۹۶۲۹ یا شماره ۳۶۲۱۵۹۸۹ تماس حاصل نمایند و مورد خود را گزارش کنند.

آخرین مطالب

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان