افزایش ۴۳ درصدی اسکان مسافران نوروزی در استان یزد

۰۹ فروردین ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به اسکان ۴۸۴ هزار مسافر در استان یزد تا روز هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ گفت: اسکان مسافران نوروزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۳ درصد افزایش داشته است.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی یزد، سیدعلیرضا سالارحسینی گفت: مجموع آمار اسکان مسافران نوروزی در بازه زمانی ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا پایان روز هشتم فروردین ۱۴۰۴، تعداد ۴۸۴ هزار و ۵۱۲ نفر بوده است که در این بخش نسبت به سال گذشته ۴۳ درصد افزایش اسکان را نشان می‌دهد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد در خصوص مجموع آمار ترددهای ورودی به استان یزد تصریح کرد: این آمار از تاریخ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا پایان روز هشتم فروردین ۱۴۰۴ تعداد ۶۲۳ هزار و ۲۸۷ دستگاه بوده است و مجموع آمار ترددهای خروجی نیز در همین بازه زمانی تعداد ۶۵۹ هزار و ۴۴۹ دستگاه بوده است.

او بیان کرد: مجموع آمار بازدیدکنندگان از اماکن تاریخی در این بازه زمانی ۲۵۴ هزار و ۱۶ نفر بوده که بیش‌ترین بازدید از اماکن تاریخی شامل مجموعه بافت تاریخی، مسجد جامع کبیر یزد، مجموعه امیرچقماق، باغ دولت‌آباد و آتشکده بوده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی

رقومی‌سازی اطلاعات ۶۳۰ اثر تاریخی ثبت‌ شده شهرستان یزد انجام شد

رئیس کمیسیون گردشگری و عضو شورای اسلامی شهر یزد
خواهرخوانده‌های یزد در یک کتاب تخصصی معرفی می‌شود

برج تاریخی روستای توت ساماندهی و مرمت اضطراری می‌شود

شناسایی بیش از ۱۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی در بررسی‌های باستان‌شناسی استان یزد

مرمت خانه تاریخی امامزاده‌ای یزد با اجرای عملیات استحکام‌بخشی و احیای اجزای معماری

دومین جلسه شورای آموزش گردشگری استان یزد برگزار شد