افتتاح نمایشگاه کرباس تاریخی ابرکوه

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / در میراث فرهنگی

هم‌زمان با آغاز هفته میراث‌فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها، نمایشگاهی با عنوان کرباس تاریخی ابرکوه در این شهرستان گشایش یافت.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، روز گذشته ۲۸ اردیبهشت‌ماه هم‌زمان با آغاز هفته میراث‌فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها و در مسیر تحقق شعار ابرکوه، شهر موزه‌ها و مجموعه‌ها، باهدف معرفی و حمایت از هنر کرباس بافی سنتی ابرکوه، نمایشگاه «کرباس تاریخی ابرکوه» برای نخستین‌بار در این شهرستان با حضور شهردار ابرکوه، اعضای شورای اسلامی شهر و معاون سیاسی و امنیتی فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات، هنرمندان و علاقه‌مندان به هنرهای سنتی در خانه آقازاده افتتاح شد.

این نمایشگاه با همکاری آموزشگاه هنرهای سنتی دسواره و خانه تاریخی آقازاده به منظور معرفی پارچه‌بافی سنتی ابرکوه (کرباس‌بافی)، نمایش البسه سنتی، پارچه‌های کرباس و لوازم تولید محصول در ابرکوه برگزار شده است.

نمایشگاه کرباس ابرکوه تا ۳ خردادماه ۱۴۰۴، همه‌روزه در دو نوبت صبح (ساعت ۹ تا ۱۲) و عصر (ساعت ۱۷ تا ۲۰) در خانه تاریخی آقازاده میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان