اعطای دومین مجوز مجموعه‌داری در شهرستان بافق

۰۲ خرداد ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق گفت: «هم‌زمان با چهارمین روز از هفته میراث بر فرهنگی دومین مجوز مجموعه‌داری در شهرستان بافق اعطاء شد.»

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،
لیلی رنجبر روز یکشنبه دوم خردادماه با اعلام این خبر افزود: «با پیگیری‌های صورت گرفته توسط اداره میراث فرهنگی شهرستان بافق دومین مجوز مجموعه‌داری در شهرستان بافق به آقای سید جلیل هاشمی از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اعطاء شد.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق ادامه داد: «با اخذ مجوز مجموعه‌داری مالک اشیاء قدیمی و تاریخی در فهرست مجموعه‌داران کشور قرار می‌گیرند و با توجه به اینکه تصاویر اشیاء نیز در اختیار اداره کل موزه‌ها قرار می‌گیرد درصورتی‌که تعرضی به اشیاء در اختیار مجموعه‌دار شود، پلیس بین‌المللی برای یافتن آن اقدام خواهد کرد.»

او با اشاره به اینکه مجموعه‌داران اشیاء تاریخی با اخذ مجوز می‌توانند به‌نوعی سند مالکیت اشیاء خود را ازلحاظ قانونی در اختیار داشته باشند، اضافه کرد: «درصورتی‌که مجموعه‌دار نیاز به فروش اشیائی از مجموعه خود را داشته باشد می‌تواند با هماهنگی اداره کل موزه‌ها بر این امر اقدام نماید.»

رنجبر تصریح کرد: «در شهرستان بافق اولین مجوز مرجوعه داری به آقای سید جلال بهشتی اعطا شده که با توجه به اقدامات بعدی، ایشان موفق به اخذ مجوز موزه‌داری نیز شده است.»

آخرین مطالب

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر