اشتغال زنان روستایی یزد در حوزه صنایعدستی یکی از راههای توسعه اقتصادی و اجتماعی است
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد گفت: اشتغال زنان روستایی در حوزه صنایعدستی بومی، میتواند به عنوان یکی از راههای مهم برای توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق روستایی استان باشد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یزد، مهدیهالسادت حسینی مطلق گفت: بابیان اینکه کسبوکار و اشتغال پایدار خانواده محور از رویکردهایی است که در دفتر بانوان استانداری یزد دنبال میشود، افزود: اشتغال بانوان روستایی در حوزه صنایعدستی علاوه بر ایجاد شغل برای زنان منطقه باعث حفظ فرهنگ بومی، ارتقای مهارت زنان، افزایش درآمد و بهبود شرایط اقتصادی خانواده میشود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد افزود: اشتغال زنان روستایی در حوزه صنایعدستی بومی، میتواند به عنوان یکی از راههای مهم برای توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق روستایی استان باشد.
حسینی مطلق با اشاره به اینکه از دیرباز بانوان یکی از مهمترین عناصر حوزه صنایعدستی شناخته میشوند، گفت: آنها به دلیل تجربه و مهارتهای بالایی که در حوزه صنایعدستی دارند، به عنوان یکی از اصلیترین عوامل در تولید محصولات باکیفیت و جذاب صنایعدستی شناخته میشوند.
او همچنین به اهمیت دانشبنیان کردن صنایعدستی اشاره کرد و گفت: بهکارگیری دانشهای علمی و فنی در زمینه تولید صنایعدستی باعث بهبود کیفیت تولیدات و افزایش بهرهوری میشود و عرضه محصولات باکیفیت میتواند به بهبود شرایط تولید و فروش این محصولات کمک کند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد در پایان افزود: آموزش مهارتهای صنایعدستی به بانوان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، که نهتنها بهبود در کیفیت محصولات تولیدی، بلکه بهبود در شرایط اقتصادی آنان و خانوادههایشان را نیز به همراه دارد، بنابراین، مشارکت بانوان در حفظ صنایعدستی به عنوان یکی از ثروتهای فرهنگی و تاریخی مؤثر خواهد بود.
انتهای پیام/