استفاده از هنر خوشنویسی در بافت تاریخی یزد

۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد گفت: ایجاد یک فضای مناسب برای انجمن خوشنویسان در بافت تاریخی یزد، گامی مهم در راستای حفظ و ترویج هنر خوشنویسی است.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، بی‌بی فاطمه حقیرالسادات گفت: ایجاد یک فضای مناسب برای انجمن خوشنویسان در بافت تاریخی یزد، گامی مهم در راستای حفظ و ترویج هنر خوشنویسی استاین اقدام نه‌تنها به احیای این هنر اصیل ایرانی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به عنوان یک مرکز فرهنگی پویا در راستای توسعه هنر و فرهنگ ایرانی عمل کند.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد افزود: بافت تاریخی یزد، با معماری منحصربه‌فرد و تاریخ غنی‌اش، همواره به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری شناخته‌شده است. حال با راه‌اندازی این انجمن، هنرمندان خوشنویس فرصت خواهند داشت تا آثار خود را به نمایش بگذارند و با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، دانش و تجربیات خود را به نسل‌های جدید منتقل کنند. لذا لازم است در بافت تاریخی فضای مناسب برای این هنرمندان مهیا شود.

او تصریح کرد: این اقدام نه‌تنها به حفظ میراث‌فرهنگی یزد کمک می‌کند، بلکه فرصتی برای ارتقای سطح فرهنگی جامعه فراهم می‌آورد. بافت تاریخی یزد، اکنون با حضور هنرمندان خوشنویس زیباتر از همیشه خواهد شد و هنر خوشنویسی در این دیار، جان تازه‌ای خواهد گرفت.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی

رقومی‌سازی اطلاعات ۶۳۰ اثر تاریخی ثبت‌ شده شهرستان یزد انجام شد

رئیس کمیسیون گردشگری و عضو شورای اسلامی شهر یزد
خواهرخوانده‌های یزد در یک کتاب تخصصی معرفی می‌شود

برج تاریخی روستای توت ساماندهی و مرمت اضطراری می‌شود

شناسایی بیش از ۱۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی در بررسی‌های باستان‌شناسی استان یزد

مرمت خانه تاریخی امامزاده‌ای یزد با اجرای عملیات استحکام‌بخشی و احیای اجزای معماری

دومین جلسه شورای آموزش گردشگری استان یزد برگزار شد