اداره کل میراث‌ فرهنگی استان یزد از آحاد مختلف مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ / در عمومی

اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان یزد، ضمن تبریک سی ‌و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با صدور بیانیه ای از طبقات مختلف مردم آگاه و فهمیم کشور دعوت کرد تا با حضور گسترده در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن بار دیگر با عزم ملی خود حماسه ای بزرگ رقم زده و دشمنان این انقلاب را مایوس سازند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، متن این فراخوان به‌شرح زیر است: والفجر ولیال عشر. انقلاب اسلامی ایران، آغاز بازگشت به ارزشها و باورهای دینی، فرهنگی و ملی بود و ملت ایران این افتخار را داشت که با بر افراشتن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی، حماسه ای جاودان بیافریند. انقلاب اگر در روزها و سالهای اول، انقلاب اسلامی ایران بود، اکنون فقط به ایران تعلق ندارد بلکه در سرتاسر جهان اسلام کاملا شناخته شده است و به عنوان یک فرهنگ، افکار عمومی مسلمانان را تسخیر کرده و حتی نظر همه آزادگان جهان را به خود معطوف ساخته است.

اداره کل میراث ‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان یزد فرا رسیدن ایام‌ الله دهه فجر و سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را تبریک می‌گوید و ضمن فرمانبرداری از اوامر فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت اله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)و در پاسداری از کیان انقلاب اسلامی، با اعلام حضور تمامی کارکنان و خدمت ‌گزاران این اداره کل در راهپیمایی سالروز حماسه بهمن ۵۷، از آحاد مختلف مردم هوشیار و همیشه در صحنه ، دعوت می‌کند با حضور چشمگیر خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، باردیگر عزم راسخ خود را در خنثی نمودن توطئه های دشمنان به نمایش گذاشته و میثاقی دوباره با آرمانهای امام راحل و دستاورده های گهربار انقلاب داشته باشند.

آخرین مطالب

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان