اجرای مرحله ای دیگر از طرح سه شنبه گردی دانش آموزی در استان یزد

۱۶ آذر ۱۳۹۶ / در گردشگری و سرمایه گذاری

ششمین مرحله سه شنبه گردی دانش آموزی چهاردهم آذرماه ۹۶ با حضور جمعی از دانش آموزان پسر مدارس یزد در بافت تاریخی این شهر میراث جهانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد،"محمد رضا نصیری" سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان یزد با بیان اینکه ششمین طرح سه شنبه گردی دانش آموزان با همکاری کمیته گردشگری پایدار استان یزد و  با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با آثار و بناهای تاریخی، آداب و رسوم، صنایع دستی منطقه و همچنین فرهنگ و تمدن بومی در بافت تاریخی جهانی شهر یزد برگزار شد،گفت: دانش آموزان به همراهی مربیان مدارس از مسجد جامع کبیر، کوچه های بافت جهانی شهر، خانه های تاریخی حیران و لاریها بازدید کردند.

نصیری در ادامه با اشاره به اینکه  طرح سه شنبه گردی دانش آموزی در راستای تفاهم نامه طرح همیار گردشگر که مابین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد و اداره کل آموزش و پرورش استان منعقد شده است سه شنبه های هرهفته اجرا می شود، گفت:با برنامه ریزی های به عمل آمده مقرر شده است این طرح پس از انجام هماهنگی های لازم در شهرستان های استان نیز به مرحله اجرا در آید و به عنوان یک طرح استانی مطرح شود.

به گفته "سید رضا بهادری" مسئول آموزش و اجرایی کمیته گردشگری پایدار استان یزد در ششمین مرحله سه شنبه گردی دانش آموزی توضیحاتی در مورد اهمیت احترام به مردم، آداب و رسوم و اعتقادات محلی، حمایت از صنایع دستی بومی و همچنین توضیحاتی در خصوص محیط زیست، اهمیت آب و لزوم تفکیک زباله از مبدا، توسط مسئول بخش اجتماعی و فرهنگی و مسئول بخش محیط زیستی کمیته گردشگری پایدار به دانش آموزان ارائه شد.

بهادری برگزاری مسابقه بین دانش آموزان و اهدای جوایز به آنها و همچنین انجام نرمش و همخوانی دانش آموزان در بوستان شاه ابوالقاسم را از دیگر برنامه های ششمین مرحله سه شنبه گردی دانش آموزی عنوان کرد.

گفتنی است: طرح سه شنبه گردی دانش آموزی که برای اولین بار در کشور در استان یزد اجرا شده، نهم آبان ماه اولین مرحله آن به اجرا در آمده است و هر هفته ادامه خواهد داشت .

آخرین مطالب

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی