آمادگی شهرستان خاتم برای استقبال و پذیرایی از مسافران نوروزی

۲۹ اسفند ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم از آمادگی این شهرستان برای پذیرایی از مسافران نوروزی خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،عباس قدیریان روز دوشنبه ۲۹ اسفندماه با اعلام این خبر گفت: شهرستان خاتم در فاصله ۲۶۰ کیلومتری و جنوبی‌ترین نقطه استان یزد قرار دارد و با قرار گرفتن در مثلث گردشگری استان‌های یزد، فارس و کرمان هرساله میزبان مسافران و گردشگران زیادی است.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم اظهار کرد: امسال با توجه به اینکه بهار طبیعت با بهار قرآن تقارن دارد ستاد خدمات سفرهای نوروزی در شهرستان فعال شد و آمادگی میزبانی از مسافران و گردشگران را دارد.

قدیریان بیان کرد: شهرستان خاتم به دلیل وجود آثار طبیعی و تاریخی زیاد به شهر دارالکلات معروف است و ازجمله جاذبه‌های گردشگری این شهرستان، می‌توان به قلعه ملکی، سرچشمه نهر مسیح و جنگل باغ شادی اشاره کرد.

او با اشاره به اسکان مسافران در بوم گردیهای شهرستان، گفت: امسال با توجه به اسکان و امکانات اقامتی که آموزش‌وپرورش برای مسافران و گردشگران در نظر گرفته است امیدواریم بتوانیم لحظات خوب و خاطره‌انگیزی را برای آنان رقم بزنیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم با اشاره به برپایی نوروز گاه در مبادی ورودی و ۵ کیلومتری مانده به شهر در سه جاده ورودی از یزد، استان فارس و کرمان گفت: ضمن راهنمایی مسافران در این مکان‌ها، خدمات ویژه‌ای نیز به آن‌ها ارائه می‌شود.

قدیریان اضافه کرد: برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای برای روز اول فروردین که به‌عنوان روز شهرستان خاتم نام‌گذاری شده تدارک دیده‌شده که مهم‌ترین آن‌ها جشنواره روستایی عشایری در فتح‌آباد هرات با اجرای موسیقی سنتی اوا و نواهای محلی روستا، پخت آش، نان تیری، برپایی غرفه محصولات غذایی روستایی و عشایری، گیاهان دارویی، اجرای بازی‌های بومی و محلی و برنامه‌های متنوع دیگر است.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم افزود: شهرستان خاتم بیش از ۱۰۰ اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد که ۲۳ اثر به ثبت آثار ملی رسیده است.

 

انتهای پیام/

آخرین مطالب

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

سیدمحمد رستگاری
روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

معاون گردشگری کشور:
اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان

معاون گردشگری کشور از هتل کوشک اردکان بازدید کرد

بازدید معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی از دروازه سیف اردکان

معاون گردشگری کشور از پروژه احیای بازار تاریخی اردکان بازدید کرد

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان یزد
حفاظت از میراث‌فرهنگی، نیازمند مشارکت همگانی است

مجتمع گردشگری کاروانسرای جهانی عقدا افتتاح شد