یزد قطب اکوتوریستی کویری کشور

۱۹ مرداد ۱۳۹۶ / در گردشگری و سرمایه گذاری

با حضور محمدرضا نصیری معاون سرمایه گذاری و تامین منابع و سرپرست معاونت گردشگری استان یزد، حسن اکبری معاونت محیط زیست استان، علی زارع نماینده محترم منابع طبیعی وآبخیزداری یزد، حمیدرضا افلاطونیان نماینده هیئت کوهنوردی استان و محمدحسن انتظاری نماینده هیئت کوهنوردی یزد، جلسه هم اندیشی طبیعت گردی استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، در ابتدای این جلسه معاون سرمایه گذاری و تامین منابع و سرپرست معاونت گردشگری استان یزد گزارشی از اقدامات انجام شده جهت بهبود گردشگری طبیعت گردی توسط این اداره کل بیان داشت.
محمدرضا نصیری در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت طبیعت گردی در رونق گردشگری استان عنوان کرد: باتوجه به ثبت جهانی یزد و ضرورت توسعه گردشگری طبیعی به عنوان مکمل گردشگری تاریخی و فرهنگی و ایجاد بستر مناسب و زیرساخت در حوزه گردشگری و بالا بردن ماندگاری گردشگران، هماهنگی هرچه بیشتر دستگاه های مرتبط را خواستار شد.
این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: استان یزد به عنوان قطب اکوتوریستی کویری کشور و به عنوان استانی نمونه از لحاظ دارابودن مناطق حفاظت شده و گونه های گیاهی و جانوری ازجمله: مناطق حفاظت شده کالمند بهادران، منطقه حفاظت شده سیاهکوه، پارک ملی سیاهکوه، باتلاق گاوخونی، منطقه حفاظت شده بافق، کویرنوردی بافق، روستای صادق آباد، پارک طبیعتگری شهید برزگری صادق آباد، جنگل باغ شادی ـ چشمه نهرمسیح خاتم، مرکز مطالعات بین المللی هوبره خاتم، ارتفاعات شیرکوه، ارتفاعات داخلی مرکزی ایران و روستاها و مناطق ییلاقی ده بالا، طزرجان، منشاد، پیست سخوید، سانیج، عقابکوه، کویر زرین اردکان، درختان دیرزیست استان سرو ابرکوه، مناطق حفاظت شده باغ شادی، بوروئیه، درانجیر، سایت های تکثیر و پرورش حیات وحش، مرکز احیای گورخر ایرانی پنج انگشت ابرکوه، مرکز احیای جبیر آبنار، گوراب، سیاهکوه پارک ملی اردکان ، کالمند بهادران و… را دارا می باشد.
او در ادامه با اشاره به رشد گردشگری ورودی به استان به میزان ۱۱۳ هزار نفر در سال ۱۳۹۵ و پیش بینی ورود گردشگر خارجی به ۱۵۰ هزار نفر تاکید کرد استان باید آمادگی کامل در جهت جذب گردشگر راداشته باشد.
در ادامه انتظاری و افلاطونیان نمایندگان هیئت کوهنوردی استان درخصوص شناسایی و اکتشاف بیش از ۵۳ غار در استان و شناسایی چهارمین تالار غار جهان در استان و ارتقای رتبه استان با شناسایی این غار مواردی رااعلام نمودند و نیز غار را به عنوان مهمترین پتانسیل گردشگری طبیعی در کشور و جهان عنوان نموده و تاکید کردند که با شناسایی غار جهت معرفی، نیاز به نظارت و حفاظت از این جاذبه نیز ضروری می باشد.

آخرین مطالب

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
بهاباد؛ مقصدی با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی برای توسعه گردشگری است

تنوع‌بخشی به سبد گردشگری و معرفی ظرفیت‌های جدید در نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته

روایت یک روستا از خرما تا گردشگری/ چهارمین جشنواره حاجی‌آباد اردکان به پایان رسید

ثبت جزئیات معماری حمام تاریخی کاکامیر بافق در یک کارگاه داوطلبانه

پیشگیری از نفوذ آب، مهم‌ترین اصل حفاظت از خانه‌های خشتی است

شهرداری یزد کفسازی محور گلچینان را اجرا می‌کند

توسعه زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌ای ماندگار برای آینده یزد

تجربه استادکاران پیشکسوت؛ گنجینه‌ای زنده برای صیانت از هویت تاریخی و معماری یزد