یادگار زندیه در بافق مرمت و احیاء می شود

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق از مرمت و احیاء حمام تاریخی ملا مراد شهرستان بافق خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد؛
لیلی رنجبر، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق گفت: پروژه مرمت حمام تاریخی ملامراد با اعتبارات خیری و پیگیری های کانون بافق شناسی و نظارت اداره میراث فرهنگی شهرستان انجام خواهد شد.

او با بیان اینکه این پروژه از ابتدای خرداد ماه سال جاری آغاز شده، افزود: پیش بینی می شود مرمت این بنای تاریخی تا پایان شهریور به پایان برسد که با احیاء آن، حیات اجتماعی در مرکز شهر بافق رونقی دوباره می گیرد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق در ادامه در خصوص ویژگی های حمام تاریخی ملامراد گفت: این حمام تاریخی، که در سال های اخیر به صورت یک بنای متروکه در آمده، در ابتدای خیابان مهدیه واقع شده است.

رنجبر افزود: حمام تاریخی ملامراد ۱۷۰ متر مربع و عمده مصالح بکار رفته در ساخت آن آجر و ساروج است، سه هشتی، رختکن، خزینه و شاه نشین از فضاهای داخلی این حمام قدیمی است.

او با اشاره به اینکه این بنا با ویژگی های منحصر به فرد معماری گلین، از جمله سازه های آبی شهرستان بافق است، اظهار داشت: پس از مرمت، این حمام بعنوان کافه آتلیه و تحت نظارت کانون بافق شناسی به فعالیت خواهد پرداخت.

حمام تاریخی ملامراد، از بناهای به جای مانده از دوران زندیه است و با شماره ثبت ۳۱۳۹۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است‌.

آخرین مطالب

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب

ملیحه فخاری
یزد؛ شهری که زمان در آن زندگی می‌کند

سیدمحمد رستگاری
ثبت جهانی یزد؛ میراثی برای بشریت، مسئولیتی برای امروز

۱۸ تیر؛ روز تجدید پیمان با میراث جهانی شهر تاریخی یزد

موکب‌های یزدی با روحیه جهادی در خدمت زائران مراسم تشییع رهبر شهید هستند

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد:
تجربه‌های مشترک مردم، بخشی از میراث ناملموس هر سرزمین است

تکریم زائران رهبر شهید / پایش جامع خدمات‌رسانی در محور یزد-ابرکوه-شیراز

استاندار یزد:
حضور حماسی در آیین بدرقه، تجلی ولایت مداری ملت است/ آماده‌باش کامل دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی به ۲۵ هزار زائر ثبت نامی یزدی