گذر فرهنگ و هنر یزد، میزبان هنرمندان صنایع دستی از سراسر استان

۰۲ تیر ۱۳۹۷ / در صنایع دستی

نمایشگاه تولید و عرضه صنایع دستی از تاریخ ۳۱ خرداد ماه لغایت ۳ تیرماه در محل گذر فرهنگ و هنر و با مشارکت اداره فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، "محمدرضا دهقان مهرجردی"معاون صنایع دستی  با اعلام این خبر گفت: در راستای معرفی رشته ها و محصولات هنرهای سنتی و صنایع دستی به عموم مردم ، نمایشگاه تولید و عرضه صنایع دستی به منظور حمایت از تولیدکنندگان صنایع دسنی در گذر فرهنگ و هنر(کوچه مازاری ها) برگزار می گردد.

او در ادامه افزود: این نمایشگاه به صورت استانی در قالب رشته های پته دوزی  و حصیر بافی بافق ، گلیم خاتم ، زیلوبافی و کار بافی میبد، قلم زنی و حکاکی روی مس، سفالگری، منبت چوب و پیکرتراشی یزد همراه با اجرای زنده به منظور آشنایی مردم با مراحل تولید این آثار  برگزار می گردد.

این مقام مسول هدف از برگزاری نمایشگاه یاد شده را ارائه دستاوردهای مختلف در زمینه صنایع دستی و تقویت خلاقیت و ابتکار هنرمندان در زمینه های هنرهای سنتی ذکر کرد و افزود:  توسعه صنایع دستی  می تواند موجب اشتغال پایدار و در آمدزایی در استان شود.

گفتنی است این نمایشگاه از ساعت ۱۹ لغایت ۲۳ جهت بازدید علاقمندان دایر می باشد.

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد