برپایی میز خدمت در محلات تاریخی یزد در هفته دولت

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ / در عمومی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد خبر داد: «امسال در نظر داریم برنامه‌ها را کاملاً مردم محور برگزار کنیم.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، احمد آخوندی روز اول شهریورماه با اعلام این خبر، هفته دولت امسال را مبتنی بر مردم دانست و گفت: «امسال در نظر داریم برنامه‌ها را کاملاً مردم محور برگزار کنیم، به همین دلیل نیز قرار است میزهای خدمتی را در محلات برپا کنیم و با مردم به گفتگو بنشینیم.»
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به این‌که علاوه بر میزهای خدمت در محلات و بافتهای تاریخی درصدد برنامه‌ریزی برای تشکیل جلسات متعددی با تشکل‌ها و انجمن‌ها هستیم، گفت: «در نظر داریم تا جلساتی را با تمام تشکل‌های این حوزه شامل انجمن راهنمایان تور، دفاتر خدمات مسافرتی، جامعه هتلداران، انجمن مرمت و… برگزار کنیم.»
آخوندی پیگیری دغدغه‌ها و مطالبات تشکل‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد مرتبط را در اولویت دانست و گفت: «ازآنجایی‌که امسال دولت مردمی نیز سکان‌دار کشور است مردم در رأس امور قرار دارند و لازم است این مقوله در هفته دولت با جدیت بیشتری دنبال شود.»
او تصریح کرد: «راه‌های ارتباطی در فضای مجازی را نیز در حال فراهم کردن هستیم تا بتوانیم با تکیه‌بر این مسئله این ارتباطات را تسهیل کنیم.»

آخرین مطالب

مرمت دربند تاریخی سرپل خواجه ندوشن

جشنواره مشتک با هدف احیای غذاهای سنتی میبد در بفروئیه برگزار شد

اقدام حفاظتی در مسجد جامع یزد/ نصب شیشه بر ستون‌های ورودی جلوخان

استاندار یزد
رایزنی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و گردشگری یزد با ایتالیا

تداوم مرمت و احیای بناهای تاریخی مجومرد با مشارکت انجمن‌های مردمی

معاون میراث فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی یزد مطرح کرد: تاریخ شفاهی، حلقه اتصال میراث جهانی یزد به نسل‌های آینده است
تاریخ شفاهی؛ حلقه اتصال میراث‌فرهنگی با نسل‌های آینده

سه روابط عمومی برتر استانی وزارت میراث‌فرهنگی مورد تقدیر وزیر قرار گرفتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،
تاریخ شفاهی؛ سرمایه‌ای ماندگار برای انتقال تجربه و صیانت از هویت تاریخی

سیدمحمد رستگاری
راه صادرات صنایع‌دستی از یزد می‌گذرد

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد تاکید کرد
حمایت کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد از طرح‌های مشارکتی برای جذب گردشگر

سیدمحمد رستگاری
جشنواره‌های پاییزی؛ پیوند میراث زنده با رونق گردشگری یزد

دستگیری ۳ متهم به حفاری غیرمجاز در یکی از قلعه‌های تاریخی تفت