هفتمین رویداد زعفران و سومین رویداد به بهاباد برگزار می‌شود

۱۸ آبان ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

شهرستان بهاباد، میزبان هفتمین رویداد گردشگری زعفران و سومین رویداد گردشگری به خواهد بود که از ۲۰ آبان تا ۱۵ آذرماه برگزار می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، این رویدادها فرصتی ارزشمند برای آشنایی با ظرفیت‌های فرهنگی، طبیعی و صنایع‌دستی منطقه فراهم می‌آورند.

به همین مناسبت، تور یک‌روزه «بهابادگردی» نیز برگزار می‌شود که شرکت‌کنندگان در آن از مزارع زعفران و به بازدید کرده، با تاریخ و تمدن شهرستان در موزه‌ها آشنا می‌شوند، از قلعه جنت‌آباد و سنگ‌نگاره‌های تاریخی و بازارچه صنایع‌دستی شهرستان دیدن می‌کنند.

در این تور امکان اقامت در بوم‌گردی «دست کند ده عروس» و بهره‌مندی از برنامه شب‌نشینی و رصد ستارگان برای شرکت‌کنندگان مهیا شده است.

این رویداد، فرصتی بی‌نظیر برای تجربه فرهنگ، طبیعت و میراث شهرستان بهاباد به شمار می‌رود و بستری مناسب برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری منطقه فراهم می‌سازد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گورماست؛ میراث خوراکی استان یزد با طعم انار

کانون مشورتی محلات یزد در پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد تشکیل شد

معاون گردشگری استان یزد:
رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری یزد نقش‌آفرین هستند

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد