هرگونه تغییر در بافت تاریخی یزد زیر نظر شورای فنی استان

۰۸ بهمن ۱۳۹۶ / در میراث فرهنگی

جهت تصمیم گیری بهتر در محدوده عرصه ثبت جهانی یزد، تمامی پروژههای مصوب قبلی اجرا نشده و مداخله پیش رو می بایست در شورای فنی استان و با حضور اعضای شورای فنی بررسی گردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، "ساشا ریاحی مقدم" معاون میراث فرهنگی  اداره کل در این باره گفت: این نظر خواهی و تصمیم گیری در شورای فنی، شامل کلیه اقدامات بجز مرمت های اضطراری و تعمیرات دوره ای  خواهد بود تا پیشنهادهای ارائه شده از میراث فرهنگی استان بر اساس خرد جمعی باشد.

این مقام مسئول در ادامه افزود: بی شک این اتفاق نیازمند برگزاری مستمر جلسات شورای فنی خواهد بود.

معاون میراث فرهنگی استان یزد در خصوص دلیل این موضوع گفت: هدف از این تصمیم استفاده از نظر  خرد جمعی و متخصصین عضو شورای فنی است تا خطاهای احتمالی میراث فرهنگی در اعلام نظرها در خصوص بافت تاریخی و جهانی یزد به کمترین میزان برسد.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد: با استفاده از هم اندیشی اعضای شورای فنی نظرات ارائه شده از طرف میراث فرهنگی در خصوص بافت جهانی شهر یزد یکپارچه تر از پیش گردد.

آخرین مطالب

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد

ظرفیت‌های گردشگری خرانق و ساغند معرفی شد/ از میراث تاریخی تا ژئوتوریسم و کویرگردی

برگزاری مسابقات لیگ دسته یک والیبال نشسته، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری زارچ

بهاباد میزبان هشتمین جشنواره زعفران و چهارمین جشنواره «به» با شعار شکرانه برکت زمین می‌شود