نشست اعضای کمیته های گردشگری مذهبی معنوی و پایدار استان یزد با مدیرکل میراث فرهنگی استان

۱۷ اسفند ۱۳۹۶ / در گردشگری و سرمایه گذاری

پنج شنبه هفدهم اسفندماه ۹۶؛ اعضای کمیته های گردشگری مذهبی معنوی و پایدار استان یزد در نشستی با “فاطمه دانش یزدی”مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، در این جلسه که با حضور مدیرکل و سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی یزد و جمعی از اعضای کمیته های گردشگری پایدار و مذهبی معنوی استان برگزار شد، اعضای دو کمیته گزارشی از فعالیت ها و برنامه های خود جهت ایام نوروز را ارائه نمودند. 

"فاطمه دانش یزدی" مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در این نشست ضمن گرامیداشت ولادت فرخنده حضرت زهرا سلام علیها، به رشد ۳۵ درصدی آمار گردشگران مذهبی استان در سالجاری اشاره کرد و گفت این رشد مرهون تلاش اعضای کمیته گردشگری مذهبی و معنوی استان است و  باتوجه به پتانسیلی که استان یزد در مراسم دینی و مذهبی دارد باید رویدادها و مراسم مذهبی را بیش از پیش گسترش دهیم و در راستای این هدف یک عظم ملی را خواستاریم که تمامی افراد باید با هم همسو و همراه باشند.

وی همچنین اشاره ای به نقش مهم فعالیت های کمیته گردشگری پایدار استان پس از ثبت جهانی بافت تاریخی یزد داشت و گفت: شهر یزد می تواند در حوزه پایداری پایلوت باشد و همچنین میتواند به عنوان یک نمونه از شهر گردشگری پایدار به جهانیان معرفی شود.

در پایان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد خواستار همت اعضای کمیته در راستای معرفی هر چه بهتر آیین ملی نوروز شد و آنرا گامی مهم در اعتلای فرهنگ ایران برشمرد.

گفتنی است: در این جلسه اعضای کمیته های گردشگری پایدار و کمیته مذهبی معنوی یزد نیز ایده های کاربردی جهت ایام نوروز ارائه نمودند که از آن جمله می توان به توجه به گردشگری کودک، اختصاص مکانی جهت برگزاری رویدادها ی مختلف جهت ایجاد نشاط و شادی بین مسافران، تهیه و توزیع بسته های فرهنگی بین گردشگران با موضوع فعالیتهای کمیته گردشگری مذهبی، معرفی یزد و برنامه های فرهنگی آن، اهداء هدیه ای از صنایع دستی بومی یزد به مسافران نوروزی، انجام فعالیتهایی با اهداف زیست محیطی، توجه به گردشگری الکترونیک و همچنین برگزاری تورهای ویژه دوچرخه سواری در بافت تاریخی اشاره کرد.

آخرین مطالب

مرمت دربند تاریخی سرپل خواجه ندوشن

جشنواره مشتک با هدف احیای غذاهای سنتی میبد در بفروئیه برگزار شد

اقدام حفاظتی در مسجد جامع یزد/ نصب شیشه بر ستون‌های ورودی جلوخان

استاندار یزد
رایزنی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و گردشگری یزد با ایتالیا

تداوم مرمت و احیای بناهای تاریخی مجومرد با مشارکت انجمن‌های مردمی

معاون میراث فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی یزد مطرح کرد: تاریخ شفاهی، حلقه اتصال میراث جهانی یزد به نسل‌های آینده است
تاریخ شفاهی؛ حلقه اتصال میراث‌فرهنگی با نسل‌های آینده

سه روابط عمومی برتر استانی وزارت میراث‌فرهنگی مورد تقدیر وزیر قرار گرفتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،
تاریخ شفاهی؛ سرمایه‌ای ماندگار برای انتقال تجربه و صیانت از هویت تاریخی

سیدمحمد رستگاری
راه صادرات صنایع‌دستی از یزد می‌گذرد

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد تاکید کرد
حمایت کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد از طرح‌های مشارکتی برای جذب گردشگر

سیدمحمد رستگاری
جشنواره‌های پاییزی؛ پیوند میراث زنده با رونق گردشگری یزد

دستگیری ۳ متهم به حفاری غیرمجاز در یکی از قلعه‌های تاریخی تفت