نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / در

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته استان یزد از ۱۳ تا ۱۶ مهرماه ۱۴۰۵ با حضور استان‌های مختلف کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی استان یزد برگزار می‌شود.

به‌گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،نشست هماهنگی برگزاری نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته استان یزد در سال ۱۴۰۵، روز ۲۰ شهریورماه به ریاست محمدرضا علمدار یزدی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد، برگزار شد.

در این نشست که با حضور مدیرکل و معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد و رئیس جامعه هتلداران استان برگزار شد، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری این رویداد ملی و زمینه‌سازی برای حضور استان‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفت.
نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته استان یزد از ۱۳ تا ۱۶ مهرماه ۱۴۰۵ در محل نمایشگاه بین‌المللی استان یزد برگزار خواهد شد و استان‌های مختلف کشور برای حضور در این رویداد و معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گردشگری خود دعوت می‌شوند.
این نمایشگاه با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان‌ها، ایجاد فرصت برای تعامل و تبادل تجربیات میان فعالان این حوزه و فراهم کردن زمینه توسعه همکاری میان بخش‌های دولتی و خصوصی برگزار خواهد شد.

در این نشست همچنین بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های متولی و فعالان بخش خصوصی برای برگزاری منسجم و شایسته این نمایشگاه و استفاده از ظرفیت‌های آن برای معرفی توانمندی‌های گردشگری و صنایع وابسته تأکید شد.

انتهای پیام/

    آخرین مطالب

    آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

    بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

    استاندار یزد:
    تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

    معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
    ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

    سفیر کره جنوبی در ایران:
    گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

    ملیحه فخاری
    کودک؛ میراث فردا

    استاندار یزد:
    ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

    تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

    سیدمحمد رستگاری
    روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

    معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

    معاون گردشگری کشور:
    اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

    بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان