رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی مهریز خبر داد
مهریز قطب بوم‌گردی استان یزد/ 8 بوم‌گردی راه‌اندازی می‌شود

۳۰ شهریور ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز گفت: وجود ۲۷ بوم‌گردی فعال در مهریز توانسته این شهرستان را به قطب بوم‌گردی استان یزد تبدیل کند.

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، علی اکبر قانعی با اعلام این خبر گفت: اماکن مختلف گردشگری اعم از باغ، خانه، قلعه، حمام و آثار تاریخی بازسازی و تبدیل به مجموعه گردشگری بوم‌گردی می‌شوند و تنوع جاذبه‌های گردشگری در این شهر، آن را در کشور متمایز کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهریز ادامه داد: در حال حاضر ۲۷ اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان مهریز فعال و هشت واحد دیگر در حال ساخت است.

قانعی به رونق اقامتگاه‌های بوم‌گردی در مهریز اشاره کرد و افزود: ایجاد واحدهای بوم‌گردی در شهر و روستاهای این شهرستان توانسته مهریز را به قطب بوم‌گردی استان یزد تبدیل کند و از لحاظ تعداد بوم‌گردی نیز رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است.

او تصریح کرد: پذیرایی در بوم‌گردی به علت سادگی و سبک قدیمی می‌توانند مسیری برای جذب گردشگران داخلی و خارجی و سریعترین فرصت برای اشتغالزایی باشد.

رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مهریز در پایان یادآور شد: مجموعه اقامتگاه‌های گردشگری شهرستان می‌تواند یک هزار نفر را در شبانه روز اسکان دهند.

شهرستان مهریز ۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی دارد و تاکنون بیش از ۱۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
بهاباد؛ مقصدی با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی برای توسعه گردشگری است