معرفی غذا های سنتی و محلی یزد در دومین جشنوراه سفره ایرانی_ فرهنگ گردشگری
غذاهای سنتی و محلی و دستبافته های یزد، در دومین جشنواره «سفره ایرانی _فرهنگ گردشگری» به میزبانی استان سیستان و بلوچستان، معرفی می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد : در این جشنواره که از تاریخ نهم تا یازدهم اسفند ماه برگزار می شود، ۶ غرفه به استان یزد تعلق گرفته که در آنها غذاهای بومی و محلی استان و دستبافته های سنتی یزد معرفی می شوند.
"فاطمه دانش یزدی" مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با اعلام این خبر افزود: شیرینی و آش محلی، نان لتیر به عنوان خوراک سنتی اردکان و محصولات لبنی و غذایی بهاباد مانند پسته، زعفران، زیره و عدس سیاه عرضه می شوند.
وی در ادامه اظهار داشت محصولات کاربافی و ترمه یزد به عنوان سفره و رومیزی در این جشنواره به در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد..
گفتنی است سه نفر از استان در مسابقه آشپزی این جشنواره، با غذا، پیش غذا و دسر و دمنوشهای سنتی استان با دیگر شرکت کنندگان به رقابت می پردازند.