مجتمع خدماتی رفاهی ابرکوه، در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد

۲۴ تیر ۱۳۹۹ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ابرکوه از پیشرفت ۹۵ درصدی فاز اول پروژه احداث مجتمع خدمات رفاهی بین راهی امام خبرداد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد: “حمید مشتاقیان” ‌رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ابرکوه با اعلام این خبر گفت: مجتمع خدمات رفاهی بین راهی امام در فاصله ۱۲ کیلومتری ابرکوه و در جاده یزد- ابرکوه قرار دارد که فاز اول آن ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

او افزود: این طرح که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال انجام است، تاکنون۸۰ میلیارد ریال هزینه به خود اختصاص داده است.

مشتاقیان با بیان اینکه این مجتمع ظرفیت پذیرش ۲۰۰ مسافر را دارد، اظهار داشت: پمپ بنزین، تعمیرگاه، هایپرمارکت، مجتمع تجاری، رستوران، کافی شاپ و سرویس بهداشتی از بخشهای مختلف مجتمع بین راهی امام می باشد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ابرکوه با اشاره

به اهمیت وجود مجتمع رفاهی بین راهی در این شهرستان، با توجه به قرار گرفتن در مسیر تردد گردشگران و مسافران به سمت استان‌های گردشگری یزد، اصفهان، شیراز و همچنین زائران حرم مطهر امام رضا(ع)، گفت: علاوه بر رفع نیازهای گردشگران، شاهد رشد و پیشرفت اقتصادی منطقه و و توسعه صنعت گردشگری خواهیم بود.

آخرین مطالب

مرمت دربند تاریخی سرپل خواجه ندوشن

جشنواره مشتک با هدف احیای غذاهای سنتی میبد در بفروئیه برگزار شد

اقدام حفاظتی در مسجد جامع یزد/ نصب شیشه بر ستون‌های ورودی جلوخان

استاندار یزد
رایزنی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و گردشگری یزد با ایتالیا

تداوم مرمت و احیای بناهای تاریخی مجومرد با مشارکت انجمن‌های مردمی

معاون میراث فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی یزد مطرح کرد: تاریخ شفاهی، حلقه اتصال میراث جهانی یزد به نسل‌های آینده است
تاریخ شفاهی؛ حلقه اتصال میراث‌فرهنگی با نسل‌های آینده

سه روابط عمومی برتر استانی وزارت میراث‌فرهنگی مورد تقدیر وزیر قرار گرفتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان یزد در گفت‌وگو با روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،
تاریخ شفاهی؛ سرمایه‌ای ماندگار برای انتقال تجربه و صیانت از هویت تاریخی

سیدمحمد رستگاری
راه صادرات صنایع‌دستی از یزد می‌گذرد

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد تاکید کرد
حمایت کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد از طرح‌های مشارکتی برای جذب گردشگر

سیدمحمد رستگاری
جشنواره‌های پاییزی؛ پیوند میراث زنده با رونق گردشگری یزد

دستگیری ۳ متهم به حفاری غیرمجاز در یکی از قلعه‌های تاریخی تفت