ماهیت صنایعدستی، دوستدار محیطزیست بودن است
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور گفت: دوستدار محیطزیست بودن، یکی از الزامات و ماهیت صنایعدستی است و ما باید تلاش کنیم تا این قصه را جهانی و برای محصول پردازی ارائه کنیم.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان یزد، امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشتماه، مریم جلالی با حضور در شانزدهمین نمایشگاه سراسری صنایعدستی در یزد و دوره آموزشی روشهای منتخب بازاریابی سال ۱۴۰۴ که در حاشیه نمایشگاه برگزار شد، گفت: دوستدار محیطزیست بودن، یکی از الزامات و ماهیت صنایعدستی است و ما باید تلاش کنیم تا این قصه را جهانی و برای محصول پردازی ارائه کنیم. اگر در صنایعدستی از مواد غیر دوستدار محیطزیست استفاده شود جز صنایعدستی نیست.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: من خوشحالم از اینکه هنرمندان صنایعدستی به این مهم رسیدند که صنایعدستی هنر است و باید به دانش تجاریسازی متصل شود.
او در ادامه ضمن قدردانی از ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یزد برای برگزاری این دوره و فراهم کردن زمینه دانشافزایی هنرمندان صنایعدستی در حاشیه این نمایشگاه، تأکید کرد: ما اتفاقاً کسانی هستیم که از سرشاخههای خشک درختان هنر ایجاد میکنیم، از نخهای رنگرنگ و پشم دورریز نخ درست میکنیم، از حصیر و برگ درخت که هیچ ارزش و افزودهای ندارند. به همین خاطر صنایعدستی جهان و بهخصوص صنایعدستی ایران یک ظرفیت فوقالعاده برای قصه تازه تجارت و توجه به حوزههای جدید مشتری یابی و مشتری سازی در همه ابعادش است.
جلالی عنوان کرد: هنرمندان صنایعدستی کسانی هستند که از هیچ، همهچیز میسازند و برگزاری این نشستها و دورهها برای اینکه هنرمندان به توسعه کسبوکار واقف شوند یا حوزههایی که دانش کسبوکار را دارند، به ظرفیت فوقالعاده هنری ما اشراف پیدا کنند، بسیار مفید و مؤثر هستند.
معاون صمایعدستی و هنرهای سنتی کشور با اظهار امیدواری نسبت به این مهم که در حوزه صنایعدستی از توصیف ظرفیتها و آسیبها فاصله بگیریم و به اقدام برسیم، افزود: امسال، سال سرمایهگذاری برای تولید است و سرمایهگذاری یعنی توجه به داشتهها و با توجه به اقتصاد هویت بنیان، میتوانیم هم فروش بهتر و هم مشتریهای جدیدی داشته باشیم و محصولات تازهای تولید کنیم که در زندگی مردم کاربردی باشند.
انتهای پیام/