معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور تأکید کرد:
لزوم تولید محصولات صنایع‌دستی جدید و سازگار با محیط‌ زیست

۱۱ آبان ۱۴۰۲ / در صنایع دستی

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: محصول آفرینی، بازارسازی و بازار آفرینی وظیفه ماست، امیدواریم که محصولات جدیدی برای کاربردهای جدید در دنیای امروز که توجه خاصی به محیط‌ زیست دارند، داشته باشیم.

به‌گزارش



روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مریم جلالی ظهر امروز یازدهم آبان ماه در جریان سفر خود به استان یزد با حضور در شهرستان میبد از کارگاه موتابی شهید علی موتابی در میبد بازدید کرد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در حاشیه این بازدید اظهار کرد: گذشتگان باهوش و استعداد خودشان توانستند با مواد اولیه در دسترس همه چیز را بدوزند، ببافند و استفاده کنند.

جلالی گفت: ما در این دنیای امروز وظیفه داریم ضمن اینکه این هنر را احیا می‌کنیم آن را به ادبیات توسعه و محصولات جدید از این مواد اولیه متصل کنیم.

او تصریح کرد: محصول آفرینی، بازارسازی و بازار آفرینی وظیفه ماست، امیداست که محصولات جدیدی برای کاربردهای جدید در دنیای امروز که توجه خاصی به محیط‌زیست دارند، داشته باشیم.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور افزود: می‌طلبد همه ارکان کشور، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و حوزه‌های اجرایی به ما کمک کنند تا صنعتگران را توانمند کنیم و بازرگانی در این کار را تشویق کنیم که زنجیره ارزش این صنعت، از آموزش تا فروش این هنر اصیل که قصه و روایت آن زیبا و حکمت‌آمیز است را رونق دهیم.

موتابی یکی از صنایع‌دستی در میبد است که پشم بز را به صورت جذاب به نخ تبدیل می‌کنند و محصولاتی مثل چادر عشایر را می‌بافند که مشتریانی از سیستان و بلوچستان و سمنان دارد، این محصول در برابر آب نفوذناپذیر است و تا حد زیادی خاصیت ضد آتش دارد و به سرعت با آتش درگیر نمی‌شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

نخستین انتخابات انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان یزد برگزار شد

تسریع در پرداخت تسهیلات، محور نشست مشترک میراث‌فرهنگی یزد و صندوق کارآفرینی امید

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب