قطار لوکس عقاب طلایی حامل گردشگران خارجی وارد یزد شد

۱۷ فروردین ۱۳۹۷ / در گردشگری و سرمایه گذاری

جمعه هفدهم فروردین ماه ۹۷ قطار گردشگری عقاب طلایی وارد شهر تاریخی جهانی یزد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، "میثم کوچک زاده" ضمن اعلام این خبر گفت: قطار گردشگری عقاب طلایی که چهاردهم فروردین ماه وارد ایران شده بود، صبح امروز با ۶۷ گردشگر و ۳۶ خدمه از کشورهای مختلف وارد استان یزد شد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با بیان اینکه مسافران این قطار گردشگری در سفر خود به یزد قرار است از آتشکده و دخمه زرتشتیان، مجموعه امیرچقماق و مسجد جامع کبیر یزد بازدید کنند، اظهار داشت: گردشگران قطار گردشگری عقاب طلایی در این سفر از شهرهای مشهد مقدس، کرمان، یزد، اصفهان، شیراز، تهران،کاشان، شوش و گرمه بازدید می‌کنند و در تاریخ سی و یک فروردین ماه کشورمان را ترک خواهند کرد.

کوچک زاده در ادامه تصریح کرد: حضور قطارهای گردشگری به شهر تاریخی جهانی یزد در معرفی ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های ریلی گردشگری کشور به ویژه شهرهای هدف گردشگری در سطح ملی و بین المللی نقش بسزایی دارد.

گفتنی است: گردشگران این قطار گردشگری از کشورهای کانادا، انگلستان، استرالیا، دانمارک، ایتالیا، سنگاپور، پرو و مالزی می باشند که صبح امروز پس از ورود به راه آهن یزد، مورد استقبال مسئولان میراث فرهنگی و راه آهن استان قرار گرفتند.

آخرین مطالب

توسعه زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌ای ماندگار برای آینده یزد

تجربه استادکاران پیشکسوت؛ گنجینه‌ای زنده برای صیانت از هویت تاریخی و معماری یزد

هنرستان صنایع غذایی قهوه‌چی در یزد افتتاح شد

سومین رویداد سه‌شنبه‌های میبدگردی در محله تاریخی کنزی‌های بشنیغان برگزار می‌شود

جشنواره تابستانه و جشنواره خرما فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری بافق

دومین جشنواره از بذر تا نذر در تنگ چنار مهریز برگزار شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:
بافق فراتر از معدن، در مسیر توسعه صنایع‌دستی و ظرفیت‌های بومی است

هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرمای بافق آغاز به کار کرد

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده

محمدابراهیم زارعی:
بررسی‌های باستان‌شناسی ابرکوه به شناسایی ۱۰۱ اثر تاریخی منجر شد